ΠΑΟΚ

"ΟΚ" ο Βίτορ, "μέσα" οι Ζάιρο και Μυστακίδης

"ΟΚ" ο Βίτορ, "μέσα" οι Ζάιρο και Μυστακίδης
Μυστακίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Καθαρή" ήταν η μαγνητική του Βίτορ ο οποίος δέχτηκε χτύπημα στο μετατάρσιο και από την Δευτέρα θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Κανονικό πρόγραμμα οι Ζάιρο και Μυστακίδης.

Αρκετές επιστροφές υπήρχαν για τον ΠΑΟΚ στην προπόνηση της Κυριακής. Οι Ζάιρο και Μυστακίδης την σημερινή (24/4) μέρα "μπήκαν" στο κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ενώ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς ο Ροντρίγκες.

Οι τρεις παίκτες είχαν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών ενώ στη διάθεση του Ιβιτς είναι και ο Σκόνδρας.

Από εκεί και πέρα "καθαρή" ήταν η ακτινογραφία του Βίτορ ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα στο μετατάρσιο στην προπόνηση του Σαββάτου. Είχε πόνους και γυμνάστηκε πιο χαλαρά την Κυριακή αλλά από την Δευτέρα θα επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.

Ειδικό πρόγραμμα πλέον ακολουθούν μόνο οι Μπερμπάτοφ, Λέοβατς και Κωνσταντινίδης ενώ η προπόνηση ήταν επικεντρωμένη στην αμυντική λειτουργία μέσα από ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Κατέκτησε το Catnic Cup η Κ11 του ΠΑΟΚ

Για την παρουσία της Κ11 του ΠΑΟΚ στην Γερμανία, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει: "Τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ στην Γερμανία δεν πήγαν για να τραγουδήσουν συνθήματα! Αυτό ήταν το κομμάτι της διασκέδασης. Πήγαν για να παίξουν ποδόσφαιρο και... τρέλαναν τους πάντες με τις εμφανίσεις τους. Η Κ11 του ΠΑΟΚ κατέκτησε το Catnic Cup της Στουτγάρδης. Μια διοργάνωση με 64 ομάδες. Ο ΠΑΟΚ στον τελικό νίκησε την Νυρεμβέργη, ενώ στον όμιλο για τους 8 είχε αντιμετωπίσει Ντόρτμουντ, Στουτγάρδη και ξανά τη Νυρεμβέργη. Μπράβο στα ΠΑΟΚτσάκια!!".

Συνθήματα με την Κ11

Η ΠΑΕ "ανέβασε" ένα βίντεο στο οποίο η Κ11 του ΠΑΟΚ φωνάζει "ωωω ΠΑΟΚάρα..." μαζί με οπαδούς του "Δικεφάλου". "Τα παιδιά της Κ11 που βρίσκονται στη Στουτγάρδη για το τουρνουά Catnic Cup γίνονται ένα με τους φίλους της ομάδας και τραγουδούν...", αναφέρει η ΠΑΕ.

Δείτε πλάνα από την προπόνηση της Κυριακής (24/4)

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ