ΠΑΟΚ

Οικογενειακό διπλό και ενόχληση στον δικέφαλο ο Ροντρίγκες

Οικογενειακό διπλό και ενόχληση στον δικέφαλο ο Ροντρίγκες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα νέα της προπόνησης της Μ. Παρασκευής και ο Γκάρι Ροντρίγκες που αντικαταστάθηκε στο οικογενειακό διπλό γιατί ένιωσε ένα "βάρος" στον δικέφαλό του. (VIDEO).

Τις επόμενες δύο μέρες (Σάββατο-Κυριακή) οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν ρεπό ενώ την Μ. Παρασκευή υπήρξε οικογενειακό διπλό. Αναλυτικά οι λεπτομέρειες που αναφέρει η ΠΑΕ:

"Οι παίκτες του Δικεφάλου χωρίστηκαν σε Μαύρους και Πράσινους κι αγωνίστηκαν δύο 30λεπτα. Τους Μαύρους αποτελούσαν οι Γλύκος, Κίτσιου, Αντoνις, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Τζιόλης, Γκολάσα, Μυστακίδης (Παπαδόπουλος), Κλάους, Ροντρίγκες (Ρανγκέλοφ). Οι Πράσινοι ήταν οι Μελίσσας, Σάμπο, Χατζηισαϊας, Μαλεζάς, Κοροβέσης, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο, Μακ, Κούστα.

Νικητές της αναμέτρησης ήταν οι Μαύροι με σκορ 3-2. Οι Πράσινοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ζάιρο να… κρεμάει τον Γλύκο έξω από την περιοχή και το ημίχρονο έληξε 1-1 χάρη σε κάθετη μπαλιά του Αντόνις και τελείωμα του Βίτορ υπό την πίεση του Χατζηισαϊα.


Στο δεύτερο οι άμυνες χαλάρωσαν και οι Μαύροι βρήκαν χώρους για να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις. Με αυτό τον τρόπο πέτυχαν δύο γκολ. Το 2-1 όταν ο Παπαδόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, μπήκε στην περιοχή κι έκανε το παράλληλο γύρισμα για τον Κλάους που νίκησε τον Μελίσσα . Στο 3-1 δημιουργός ήταν ο Κάτσε κι εκτελεστής ο Γκολάσα.


Οι Πράσινοι μείωσαν σε 3-2 με όμορφο διαγώνιο σουτ του Ζάιρο έξω από την περιοχή και θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 3-3 λίγο πριν τη λήξη, αλλά ο Γλύκος απέκρουσε το σουτ του Μακ. Ο Γκάρι Ροντρίγκες αντικαταστάθηκε προληπτικά επειδή ένιωσε ένα βάρος στο δικέφαλό του, οι Γιώργος Τζαβέλλας, Μάρκος Βελλίδης προτιμήθηκε να μείνουν εκτός για λόγους αποφόρτισης, ενώ οι Μάριν Λέοβατς, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ