ΠΑΟΚ

Οι σίγουροι και τα διλήμματα

Οι σίγουροι και τα διλήμματα
INTIME SPORTS

Πολλές δοκιμές έκανε ο Λάσλο Μπόλονι στην προπόνηση της Τετάρτης (28/9), ωστόσο η απόφαση για την αρχική ενδεκάδα θα παρθεί την την Πέμπτη (29/9).

Τους αντικαταστάτες του Πάμπλο Γκαρσία και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, αλλά και το αν προβεί και σε άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα "ψάχνει" ο Λάσλο Μπόλονι τις τελευταίες ώρες.

Ο Ρουμάνος τεχνικός φανέρωσε κάποιες από τις σκέψεις του στην τελευταία προπόνηση πριν το αυριανό (29/9) παιχνίδι με την Ρουμπίν, κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι αυτές απηχούν στις τελικές επιλογές του.

Η βασική δοκιμή του αφορούσε στην χρησιμοποίηση του Φωτάκη σε ρόλο αμυντικού μέσου δίπλα στον Αρίας και τον Ίβιτς επιτελικό χαφ, με τον Γεωργιάδη να παίρνει θέση στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Παράλληλα, δοκίμασε και τον Τσιρίλο αντί του Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας.

Το αν τελικά ο Μπόλονι επιλέξει να αφήσει τον Λάζαρ εκτός αρχικού σχήματος είναι κάτι που μόνο η ανακοίνωση της ενδεκάδας θα το απαντήσει, μιας και ο Ρουμάνος τεχνικός αρέσκεται στις εκπλήξεις. Αν χρησιμοποιήσει τον συμπατριώτη του, πάντως, δεν αποκλείεται ο Φωτάκης να πάρει ρόλο επιτελικού ή σε κοινή παρουσία με τον Ίβιτς, να πάει στα δεξιά αντί του Γεωργιάδη. Ο Μεσσήνιος, όπως φάνηκε από τις δοκιμές, είναι μέσα σε όλα τα σχήματα.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες θέσεις, ο Κρέσιτς θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, Έτο, Λίνο και Κοντρέρας στην άμυνα, ο Αρίας στα χαφ, ο Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο Αθανασιάδης στην κορυφή.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ