ΠΑΟΚ

Οι υποψηφιότητες για τον MVP Ιανουαρίου του ΠΑΟΚ

Οι υποψηφιότητες για τον MVP Ιανουαρίου του ΠΑΟΚ

Οι Τζάλμα Κάμπος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Λέο Μάτος διεκδικούν το πρώτο βραβείο του 2018 για τον MVP του Ιανουαρίου στον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ άνοιξε την ψηφοφορία για την ανάδειξη του "11888MVP" του Ιανουαρίου. Εκ πρώτης όψεως, τα πεπραγμένα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη φαίνεται να του δίνουν ένα προβάδισμα, με τους Τζάλμα Κάμπος και Λέο Μάτος να έχουν να αντιπαραθέσουν τρία και δυο γκολ αντίστοιχα. Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, στην αναγγελία της ψηφοφορίας, αναφέρει:

"Πρώτος μονομάχος ο Τζάλμα Κάμπος. Ο Ανγκολέζος μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στο 2018 και ήταν πρωταγωνιστής στα παιχνίδια του Ιανουαρίου. Αγωνίστηκε και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης, επέδειξε την γνωστή του συνέπεια στο τακτικό κομμάτι και παράλληλα ήταν άκρως ουσιαστικός. Πέτυχε τρία γκολ, δύο κόντρα σε Λεβαδειακό και ένα εκτός έδρας με την ΑΟΚ Κέρκυρα, ενώ ξεκίνησε την φάση του δεύτερου γκολ εναντίον του Ατρομήτου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Τον Κάμπος απειλεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τρέχοντας ένα εντυπωσιακό ρεκόρ, αφού ακόμα δεν έχει δεχτεί γκολ στα 10 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Τον Ιανουάριο υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας σε πέντε παιχνίδια, έκανε μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις και καθοδήγησε άψογα την αμυντική γραμμή του.

Τέλος, το βραβείο θα διεκδικήσει ο Λέο Μάτος . Ο Βραζιλιάνος μπακ θα προσπαθήσει τον Ιανουάριο να κάνει… χατ τρικ κατακτώντας το βραβείο για τρίτο μήνα μέσα στην σεζόν μετά τις επιτυχίες του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου. Δύο γκολ, μία ασίστ, αστείρευτο πάθος, κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι και συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, ο Μάτος είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του Ράζβαν Λουτσέσκου στον φετινό ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ