ΠΑΟΚ

Οι υπογραφές για Καυτανζόγλειο περιμένουν τη νέα Τούμπα

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στα 4.000.000 ευρώ υπολογίζεται το συνολικό κόστος χρήσης του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ για μία τριετία, με παράλληλη παρουσία και του Ηρακλή. Σε ποια περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα μείνει και του χρόνου στην Τούμπα. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Εδώ και αρκετές μέρες έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τη διοίκηση του Καυτανζογλείου για την διάρκεια και τους όρους χρήσης του σταδίου από πλευράς Δικεφάλου.

Πιο αναλυτικά, η συμφωνία θα είναι για 2+1 χρόνια και το συνολικό κόστος (ενοικίασης και εργασιών που θα πρέπει να γίνουν από πλευράς ΠΑΟΚ προκειμένου το Καυτανζόγλειο να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η UEFA για όλες τις διοργανώσεις της) θα φτάσει στα 4.000.000 ευρώ. Θα ξεπεράσει, δηλαδή, κατά πολύ την αρχική πρόβλεψη για 2.500.000 ευρώ.

Στο Καυτανζόγλειο θα γίνουν εργασίες που ζητά και η διοίκηση του Σταδίου (προβολείς, πυρασφάλεια, λίφτινγκ των δημοσιογραφικών θεωρείων κ.α) και ορισμένες ακόμη που θέλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, το στάδιο θα χρησιμοποιείται και από τον Ηρακλή (απόφαση της Πολιτείας), όπως και από διάφορα σωματεία στίβου.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΟΛΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ

Ωστόσο, υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα αργήσουν να πέσουν κι αυτό γιατί θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του πρότζεκτ της νέας Τούμπας. Εταιρίες-συνεργάτες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σ' αυτό το πρότζεκτ "τρέχουν" τα διαδικαστικά και στα γραφεία της Τούμπας περιμένουν το αποτέλεσμα των κινήσεών τους για να διαπιστώσουν πότε θα μπορεί να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο κατασκευής νέου γηπέδου.

Αν διαπιστωθεί ότι θα υπάρξει καθυστέρηση χρονικά, τότε είναι πιθανό το ενδεχόμενο η μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο να μετατεθεί για την σεζόν 2019-2020 και να αρχίσει από τότε η τριετία χρήσης του γειτονικού σταδίου.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ

Εξελίξεις ίσως υπάρξουν μέσα στον Μάρτιο κι αυτές δεν θα αφορούν μόνο στα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του νέου γηπέδου, αλλά και στα γήπεδα που θα αποτελέσουν πρότυπα για το σχέδιο της νέας Τούμπας. Ο ΙΒάν Σαββίδης έχει διαμηνύσει τι ακριβώς γήπεδο θέλει να φτιάξει και περιμένει τις προτάσεις για γήπεδα ανά την Ευρώπη που θα επισκεφτούν ο γιος του Γιώργος και μία επιτροπή στελεχών της ΠΑΕ και ειδικοί πάνω στο θέμα για να πάρουν ιδέες για το τελικό πλάνο του νέου γηπέδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ