ΠΑΟΚ

Οι βοηθοί του Τούντορ

Οι βοηθοί του Τούντορ

Έγινε γνωστό το τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ. Αυτό θα απαρτίζεται από δύο βοηθούς προπονητή (ο δεύτερος με ρόλο αναλυτή αγώνων), έναν γυμναστή και έναν προπονητή τερματοφυλάκων.

Ο Ιβάν Λέκο θα είναι ο πρώτος βοηθός προπονητή στον ΠΑΟΚ, επομένως και ο πιο στενός συνεργάτης του Ιγκόρ Τούντορ. Ο Γιούριτσα Βούτσκο θα έχει ρόλο δεύτερου βοηθού και παράλληλα αναλυτή αγώνων και ο Τσάβλινα θα είναι ο προπονητής τερματοφυλάκων. Γυμναστής θα είναι ο Πάολο Αρτίκο, ο οποίος προέρχεται από πενταετή θητεία στην Ουντινέζε, έχοντας δουλέψει στο παρελθόν σε Λεβάντε και Τορίνο.

Όλοι τους, όπως και ο Τούντορ, έχουν φθάσει ήδη στη Θεσσαλονίκη και είναι έτοιμοι να πιάσουν δουλειά, εκτός από τον Αρτίκο που αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Ελλάδα. Προσεχώς, αφού πρώτα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους θα ανακοινωθούν και επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι προπονήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο στη Ν. Μεσήμβρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις για τους ανθρώπους του τεχνικού τιμ, υπάρχουν δύο διαφοροποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα, στις θέσεις των Περέικ και Τόμιτς ήρθαν οι Αρτίκο και Τσάβλινα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ