ΠΑΟΚ

Οι τρεις δοκιμές του Στανόγεβιτς

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΑΕ ΠΑΟΚ) EUROKINISSI SPORTS

Ο 43χρονος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, ετοιμάζεται για το δυνατό φιλικό του "Δικεφάλου" με τον Άγιαξ (15/7) και τεστάρει πιθανές ενδεκάδες. (γραφήματα)

Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (13/7) ήταν η πρώτη στην οποία ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς χρησιμοποίησε σχηματισμό 4-3-3 (και τις κοντινές “παραλλαγές” του) κατά την διάρκεια της παρουσίας του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΚΑΛΕΑΣ

Ο τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά χώρισε τους παίκτες σε δυο ομάδες για το οικογενειακό δίτερμα που παίχτηκε με τις εστίες τοποθετημένες στο ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μια ομάδα να έχει πιο "ορθόδοξη" δομή και να μοιάζει με πρόβα ενδεκάδας ενόψει του φιλικού με τον Άγιαξ, που θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (15/7, 20:00) στο Άμστερνταμ.

Το οικογενειακό δίτερμα ξεκίνησε με τον Στανόγεβιτς να έχει στους "μαύρους" ένα σχήμα με δυο αμυντικούς και έναν επιτελικό μέσο. Ο Ρόμπερτ Μακ ήταν το μοναδικό νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα, με τον Σλοβάκο να τοποθετείται στην αριστερή πλευρά.

Οι τρεις δοκιμές του Στανόγεβιτς

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Δικεφάλου του βορρά ζήτησε από τους Μακ και Μπίσεσβαρ να αλλάξουν θέση. Ο Ολλανδός αγωνίστηκε ως αριστερό εξτρέμ και ο Σλοβάκος ως επιτελικός μέσος.

Οι τρεις δοκιμές του Στανόγεβιτς

Στο φινάλε του διτέρματος, ο Στανόγεβιτς χρησιμοποίησε ένα “6άρι” και δυο "8άρια", με τους Μακ και Τζάλμα να αγωνίζονται ως εξτρέμ.

Οι τρεις δοκιμές του Στανόγεβιτς

Στην Ολλανδία ο Ρέι

Ο Ροδρίγο Ρέι ταξίδεψε χθες το βράδυ από την Ιταλία και έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Χορστ. Ο 26χρονος κίπερ μάλιστα θα... πιάσει σύντομα δουλειά καθώς στις 11:00 θα κάνει την πρώτη του προπόνηση, προκειμένου να ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα και για το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Οι πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Άγιαξ είναι μικρές αλλά αυτό το ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, έστω και αν μιλάμε για μια ημίωρη παρουσία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ