Οι Τούρκοι ενθουσιάστηκαν με τα κατορθώματα του Πασχαλάκη

Οι Τούρκοι ενθουσιάστηκαν με τα κατορθώματα του Πασχαλάκη

Ο τουρκικές ρίζες του Αλέξανδρου Πασχαλάκη έδωσαν την αφορμή για να γίνουν αφιερώματα στα επιτεύγματά του στον ΠΑΟΚ. Τι δηλώνει ο ίδιος.

Η μητέρα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, Χριστίνα (Νουρκιχάν την προσφωνούν οι Τούρκοι) Μπιλγκιχάν είναι Τουρκάλα και αυτό έδωσε την αφορμή στους Τούρκους να ασχοληθούν με τα επιτεύγματα του υψηλόσωμου τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, και από την πλευρά του πατέρα του, της οικογένειας Πασχαλάκη, υπάρχει σχέση με την Μπόλουσπορ και όλα αυτά αναφέρονται σήμερα στον τουρκικό Τύπο.

Δηλώσεις στο "Haberturk.com" έκανε και ο ίδιος ο Πασχαλάκης. Σημείωσε, συγκεκριμένα: "Αν ερχόταν κάποια πρόταση από την Τουρκία, θα ήμουν περήφανος. Ωστόσο, η προτεραιότητά μου είναι να γίνω πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ. Και φυσικά, ο στόχος μου είναι να συνεχίσω το ρεκόρ, γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24