ΠΑΟΚ

Οι τελευταίες ελπίδες για Μπερμπάτοφ

Monaco's Bulgarian forward Dimitar Berbatov celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between AS Monaco and Sochaux at the "Louis II Stadium" in Monaco on March 9, 2014.  AFP PHOTO / VALERY HACHE        (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images)
Monaco's Bulgarian forward Dimitar Berbatov celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between AS Monaco and Sochaux at the "Louis II Stadium" in Monaco on March 9, 2014. AFP PHOTO / VALERY HACHE (Photo credit should read VALERY HACHE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Το Sport24.gr αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο των επαφών του Σαββίδη με τον Βούλγαρο, το μεγάλο εμπόδιο της Πρέμιερ Λιγκ και το πιο σοβαρό αυτού του ΠΑΟΚ για να κρατήσει ζωντανές τις λίγες ελπίδες του για τον Βούλγαρο σταρ.

Η αδυναμία του Ιβάν Σαββίδη στον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ είναι γνωστή στον κόσμο του ΠΑΟΚ από την πρώτη στιγμή που ο ομογενής επιχειρηματίας ανέλαβε την ομάδα. Στο παρελθόν είχε αναφέρει δημόσια του όνομά του, ποτέ, όμως, δεν είχε φθάσει να πιστεύει ότι θα μπορούσε να τον δελεάσει να έρθει στην Τούμπα όπως συνέβη φέτος.

Και οι σκέψεις του έγιναν έντονες από το απόγευμα της Δευτέρας όταν μπήκε εκνευρισμένος στο "Μακεδονία Παλλάς", έχοντας συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη με Άρνεσεν, Τούντορ, Αγγελίδη και Γοκοντσάρεβα. Εκεί κι αφού έκανε τα παράπονά του για τη νέα απώλεια στο πρωτάθλημα και έχοντας ως δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να πάρει ένα καλό όνομα στη θέση του φορ, μίλησε ανοιχτά για την προσπάθεια προσέγγισης του Μπερμπάτοφ.

Το 1,3 εκ. ευρώ και τα υψηλά μπόνους που φερόταν να ζητά ο Βούλγαρος άσος δεν ακουγόταν ως απαγορευτικό ποσό για τον Σαββίδη σ' αυτή την περίπτωση.

Προσκολλημένος στην Πρέμιερ

Η αλήθεια είναι, όμως, ότι ο Σαββίδης δεν βρήκε τον Μπερμπάτοφ ξεκρέμαστο και σε φάση απεγνωσμένης αναζήτησης ομάδας (πώς θα μπορούσε, άλλωστε). Ο Βούλγαρος άσος είχε ήδη στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και μαζί με τον ατζέντη του,. Εμίλ Ντάντσεφ ετοίμαζε τις βαλίτσες του για το ταξίδι στην Αγγλία που έκανε χθες.

Η συμφωνία με την Αστον Βίλα τελικά δεν επήλθε αφού τα χρήματα που ζήτησε ήταν πολλά, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των αγγλικών μέσων ενημέρωσης, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο Πρέμιερ Λιγκ.

Ως free agent, ο Μπερμπάτοφ έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα του Μεγάλου Νησιού μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς το χρονικό όριο για τις δηλώσεις των ρόστερ των συλλόγων εκπνέει στις 17.00 (ώρα Αγγλίας).

ΟΙ διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, την ίδια ώρα που και τουρκικές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Μπερμπάτοφ.

Που ποντάρει ο ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης, που χειρίζεται προσωπικά το θέμα (και ενώ ο Άρνεσεν βρίσκεται ήδη στη Δανία για να κάνει το σχολιασμό των αγώνων της εθνικής στο τηλεοπτικό κανάλι που τα μεταδίδει) παρακολουθεί από κοντά τις κινήσεις του Μπερμπάτοφ περιμένοντας την ευκαιρία να συμφωνήσει μαζί του. Ποντάρει στο γεγονός ότι ο Μπερμπάτοφ έχει εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για την Θεσσαλονίκη (ως προορισμό που θα τον έχει κοντά στη σύντροφό του και στα δύο τους παιδιά στη Σόφια), ενώ γνωρίζει πώς σε περίπτωση που θα έλεγε το "ναι" στον επίμονο Πόντιο θα γινόταν βασιλιάς για μία μεγάλη περιοχή της Ελλάδας.

Όμως, η Πρέμιερ και δεν αποκλείεται και ένα άλλο μεγάλο πρωτάθλημα που μπορεί να βρεθεί και πάλι στο δρόμο του, είναι η προοπτική που τον ενδιαφέρει, τουλάχιστον τώρα, πιο πολύ.

Το Sport24.gr επικοινώνησε και με τον ατζέντη του Μπερμπάτοφ, Εμίλ Ντάντσεφ που επικαλέστηκε μία σοβαρή συνομιλία και αρνήθηκε να πει οτιδήποτε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ