ΠΑΟΚ

Οι συνολικές αλλαγές στο τιμ του Βλάνταν Ίβιτς

ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE
(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)
ΠΑΟΚ - ΞΑΝΘΗ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Βλάνταν Ίβιτς, έχει σχεδόν εξ' ολοκλήρου αλλάξει το περιβάλλον του από την ημέρα που κάθισε στον πάγκο των "ασπρόμαυρων".

Οι Μίλος Βεσελίνοβιτς και Βασίλης Καναράς παίρνουν την θέση των Γιάννη Θωμαΐδη και Δημήτρη Δανιηλίδη στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ, με τον πρώτο να αναλαμβάνει ρόλο βοηθού προπονητή και τον δεύτερο (που βρισκόταν μέχρι τώρα στην Κ17 και στο πλευρό του Βασίλη Μήττα) να έχει ρόλο δεύτερου γυμναστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, οι αλλαγές δεν έχουν ολοκληρωθεί, και δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης και στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Πάντως, ήδη οι αλλαγές που έχουν γίνει από τον Μάρτιο όταν και ο Βλάνταν Ίβιτς πήρε την σκυτάλη από τον Ιγκόρ Τούντορ, είναι πολλές.

Τον Μάρτιο του 2016, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε βοηθούς τους Γιάννη Θωμαΐδη και Μίροσλαβ Σναουτσνερ, γυμναστές τους Δημήτρη Δανιηλίδη και Πάολο Αρτίκο, προπονητή τερματοφυλάκων τον Χρήστο Κελπέκη, ιατρικό τιμ τους Γιάννη Ράλλη και Κώστα Τσιαντζή, και γενικό αρχηγό τον Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

Ο Ιανουάριος του 2017, θα βρει τον ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ίβιτς στο τιμόνι, τους Μίλος Βεσελίνοβιτς και Μίροσλαβ Σνάουτσνερ σε ρόλο βοηθών, τους Πέταρ Μιλκάνοβτς και Βασίλη Καναρά σε ρόλο γυμναστών, προπονητή τερματοφυλάκων τον Χρήστο Κελπέκη, τους Μανώλη Παπακώστα και Νένταν Κοβάσεβιτς στο ιατρικό τιμ, και γενικό αρχηγό τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

Σταθερά σε ρόλο "κατασκόπου" των αντιπάλων παραμένει ο Γρηγόρης Καβαλιεράτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιστροφή Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ!
"Επίθεση" στο προφίλ της συζύγου του Βιεϊρίνια
Ξαναστέλνουν Ζοζούλια στον ΠΑΟΚ
Focus στο μέλλον με Λημνιό, Χατζητερζόγλου
Από τον ορισμό, σε ψηφοφορία για αρχηγούς
Οι 10 κορυφαίες δηλώσεις του 2016 στον ΠΑΟΚ
Αλλαγή γυμναστή στον ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ