ΠΑΟΚ

Οι συνέπειες για τον ΠΑΟΚ

Οι συνέπειες για τον ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι προβλέπει ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου για τον ΠΑΟΚ που δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό. Το κέρδος των "ερυθρόλευκων".

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και πλέον ο λόγος περνάει στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, που θα καλέσει σε απολογία τον ΠΑΟΚ για την επιβολή των ποινών που προβλέπει ο ΚΑΠ.

Ο «δικέφαλος» θα πρέπει να στείλει και εγγράφως την παραίτηση του από το παιχνίδι, διαφορετικά ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος θα είναι το απόγευμα της Τετάρτης (17:00) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να ανοίξει το φύλλο αγώνα και να αναφέρει εκεί ότι ο «δικέφαλος» δεν κατέβηκε. Σε αυτή την περίπτωση παρών στο γήπεδο θα πρέπει να είναι και ο Ολυμπιακός.

Όλα αυτά βέβαια, είναι τυπική διαδικασία. Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με το άρθρο 42, παράγραφος 4α. και β. του ΚΑΠ θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα και πρόστιμο από 10.000-50.000 ευρώ το 80% από τα οποία θα καταλήξουν στο ταμείο του Ολυμπιακού, το 10% στην ΕΠΟ και τοι 10% στο ταμείο αρωγής ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ