ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Τούντορ ενόψει Λοκομοτίβα

Οι σκέψεις του Τούντορ ενόψει Λοκομοτίβα
INTIME SPORTS

Ο Ιγκόρ Τούντορ, εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (16/7) με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στο σύστημα 4-2-3-1 και το 3-5-2. Τραγική εμφάνιση και ήττα από την Σπλιτ για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Ιγκόρ Τούντορ δοκίμασε το 4-2-3-1 αλλά και το 3-5-2 (θυμίζουμε πως την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στην Κροατία με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ).

Στο πρώτο σύστημα, τερματοφύλακας ήταν ο Ολσεν και από αριστερά προς τα δεξιά βρίσκονταν οι Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ και Κίτσιου.

Στη μεσαία γραμμή ήταν ο Μαντούρο με τον Κάτσε, αριστερά ο Μακ και δεξιά ο Μυστακίδης. Ο Σαλπιγγίδης "τοποθετήθηκε" στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του ήταν ο Πέλκας. Οσο για το 3-5-2; Ο Ολσεν ήταν κάτω από τα γκολπόστ και οι Τζαβέλλας, Βίτορ και Κόστα βρίσκονταν στην άμυνα.

Στην αριστερή πλευρά ήταν ο Ρατς και στην δεξιά ο Κίτσιου ενώ στο κέντρο βρισκόταν ο Τζιόλης και ο Νομπόα. Τους δύο τελευταίους πλαισίωνε ο Μακ ενώ στην επίθεση ήταν οι Πέλκας και Σαλπιγγίδης. Αυτές οι δοκιμές, βέβαια, έγιναν δίχως τους Λούκας και Περέιρα οι οποίοι λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, προπονήθηκαν μόνοι τους.

Τραγική εμφάνιση και ήττα από την Σπλιτ

Η προσεχής αντίπαλος του "Δικεφάλου" στο Europa League άρχισε με αρνητικό αποτέλεσμα και πολύ κακή εμφάνιση τις υποχρεώσεις της στο κροατικό πρωτάθλημα.

Λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ έχασε εκτός έδρας με 2-1 από την Σπλιτ, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του κροατικού πρωταθλήματος.

Η προσεχής αντίπαλος του Δικεφάλου στο Europa League βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 21', μετά από γκολ του Σπέχαρ, ενώ είδε τα πράγματα να δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο στο 59', όταν ο Μπλαγκόγιεβιτς, με πέναλτι, σημείωσε το 2-0 για την Σπλιτ.

Οι σκέψεις του Τούντορ ενόψει Λοκομοτίβα

Το μόνο που κατάφερε η Λοκομοτίβα ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 71' χάρις σε γκολ του Μάριτς.

Η σύνθεση της Λοκομοτίβα:Ζελένικα, Μπάρτολετς, Μρτσέλα, Τσαπάν, Μπρούσιτς, Λέκο (78' Γκρζαν), Αντριάσεβιτς, Μϊσιτς, Πούλιτς (68' Μάριτς), Σόβσιτς, Κόλαρ (60' Φιόλιτς).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ