ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις για γήπεδο και η έκταση που αγόρασε ο Σαββίδης

Οι σκέψεις για γήπεδο και η έκταση που αγόρασε ο Σαββίδης
Σαββίδης INTIME SPORTS

Η σάλα που σκέφτεται να ετοιμάσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ροστόφ και ο χώρος που θα μεταφερθεί η ΣΕΚΑΠ.

Ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί ακόμη να τηρεί στάση αναμονής στα του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με τις υπόλοιπες δραστηριότητές του.

Κατ' αρχήν ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είναι έτοιμος να επιβραβεύσει την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του Ροστόφ για την κούπα που κατέκτησε, που ήταν και η πρώτη στην παραγοντική του πορεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρουν τα ΜΜΕ της Ρωσίας ο ομογενής επιχειρηματίας θα τους φτιάξει καινούργια σάλα για τους αγώνες τους.

Αγόρασε έκταση, μεταφέρει τη ΣΕΚΑΠ

Επίσης, όπως μεταφέρουν τα ρωσικά μίντια, ο Ιβάν Σαββίδης αγόρασε έκταση στο Καρτζάλι της Βουλγαρίας, πολύ κοντά στην Κομοτηνή και θα αρχίσει μέχρι τον Απρίλιο την κατασκευή εργοστασίου της ΣΕΚΑΠ που θα ξεκινήσει να λειτουργεί το αργότερο μέχρι το Φθινόπωρο, αντικαθιστώντας την μονάδα στην Ξάνθη.

Ηταν μία κίνηση για την οποία είχε στείλει το μήνυμα ότι θα την κάνει εδώ και καιρό και τώρα έφτασε η ώρα να γίνει πραγματικότητα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ