ΠΑΟΚ

Οι πρώτες κινήσεις με φόντο τη νέα Τούμπα!

Οι πρώτες κινήσεις με φόντο τη νέα Τούμπα!
EUROKINISSI

Οι "ασπρόμαυροι" ετοιμάζονται για το κομμάτι που αφορά τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για τη νέα Τούμπα. Στο προσκήνιο οι άδειες, το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μετά τον λευκό καπνό που βγήκε από την συνάντηση ανάμεσα στους προέδρους της ΠΑΕ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, όταν και αμφότεροι συμφώνησαν να βαδίζουν από κοινού στο δρόμο για τη νέα Τούμπα, οι άνθρωποι που έχουν επιφορτιστεί το κομμάτι των αδειών που απαιτούνται για τις εργασίες που θα γίνουν, έχουν πιάσει δουλειά.

Πρόθεση των "ασπρόμαυρων" είναι να κατατεθούν το συντομότερο δυνατό οι αιτήσεις που αφορούν την έκδοση άδειας γκρεμίσματος αλλά και άδειας κατασκευής. Οι δυο αιτήσεις θα γίνουν παράλληλα έτσι ώστε η έγκρισή τους να φτάσει στα γραφεία της Μικράς Ασίας σε ένα (εύλογο για τα Ελληνικά δεδομένα) διάστημα τεσσάρων ως έξι μηνών.

Σε αυτό τι διάστημα υπάρχουν μια σειρά από κινήσεις που πρέπει να γίνουν, που θα αφορούν και την έδρα του ΠΑΟΚ για το διάστημα στο οποίο θα γίνουν οι εργασίες για τη νέα Τούμπα.

Ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους επιτελείς του Καυτανζογλείου είναι ανοικτός εδώ και καιρό, καθώς οι "ασπρόμαυροι" σκοπεύουν τα κάνουν προσωρινό σπίτι τους το συγκεκριμένο γήπεδο.

Στον αγωνιστικό τομέα, η πρώτη προπόνηση με φόντο την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και συγκεκριμένα την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία, έχει οριστεί για το απόγευμα της Δευτέρας (9/10) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ