ΠΑΟΚ

Οι πρώτες κινήσεις για τη νέα Τούμπα

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το σύνθημα για την έναρξη του project της νέας Τούμπας από τον υπεύθυνο εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Δημογιάννη.

Ο Γιάννης Δημογιάννης είναι ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο άνθρωπος που εδώ και δύο χρόνια έχει κάνει σοβαρή προεργασία στο θέμα της νέας Τούμπας.

Ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μια φωτογραφία της μακέτας που είχε ετοιμάσει η εταιρία AETER για τη νέα Τούμπα (κατά παραγγελία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και τη συνόδευσε με το σχόλιο "Ξεκινάμε".

Με την υποσημείωση ότι η τελική μορφή της Τούμπας δεν θα είναι αυτή που παρουσιάζεται στην μακέτα (δεν είναι δυνατόν να γίνει αυτό το κέλυφος στο υπάρχον οικόπεδο), πρέπει να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά ο κ. Δημογιάννης προανήγγειλε τις κινήσεις που από αύριο θα γίνουν για να προωθηθεί το project του νέου γηπέδου (επαφές με τον Δήμο, τη διοίκηση του Κατανζογλείου κ.α.)

Τέλος, αποκαλύπτεται ότι πέρα από την απόφαση του Σαββίδη για γκρέμισμα και χτίσιμο από τη αρχή, στο νέο γήπεδο θα υπάρχει και μουσείο ιστορίας της ομάδας, ενώ το πάρκινγκ πιθανότατα θα είναι υπόγειο στον περιβάλλοντα χώρο του τωρινού γηπέδου.

Δείτε την ανάρτηση:

Οι πρώτες κινήσεις για τη νέα Τούμπα

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ