ΠΑΟΚ

Οι πρώτες εντυπώσεις του Σάμπο στον ΠΑΟΚ

Οι πρώτες εντυπώσεις του Σάμπο στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Με αφορμή την κλήση του στην εθνική Σλοβακίας, ο Έρικ Σάμπο παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της χώρας του, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ, Έρικ Σάμπο, αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα σχετικά με το πρώτο του διάστημα στον "Δικέφαλο του Βορρά", μιλώντας στην ιστοσελίδα « sport.aktuality.sk».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σιγά-σιγά συνηθίζω, οι νέοι μου συμπαίκτες με δέχθηκαν καλά και λόγω αυτού αισθάνομαι όμορφα. Μένω σε ξενοδοχείο ακόμα, αλλά τον Σεπτέμβριο θα μετακομίσω και θα είμαι στην ίδια γειτονιά με τον Ρόμπερτ Μακ», είπε αρχικά.

Για το με ποιους συμπαίκτες περνάς πιο πολύ χρόνο:

«Με όλους τους νέους παίκτες που μένουν και αυτοί στο ξενοδοχείο. Με τον Ζάιρο, τον Ροντρίγκες, τον Λέοβατς, τον Τσίμιροτ, όλοι τα πάμε καλά μεταξύ μας. Από το ξενοδοχείο κάθε μέρα μας παίρνει αυτοκίνητο και μας πάει στο προπονητικό κέντρο».

Για κάτι που δεν συνηθίσει έως τώρα:

«Στην αρχή είχε πολύ ζέστη, ακόμα και τώρα το θερμόμετρο δείχνει τριάντα βαθμούς, αλλά εντάξει το συνηθίζεις.»

Για το ντεμπούτο του:

«Ήρθαν είκοσι χιλιάδες οπαδοί να μας δουν, θέλαμε τη νίκη για να τους ευχαριστήσουμε, αλλά στην επίθεση δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Αυτό θα το διορθώσουμε».

Για το αν έπαιξε στην ίδια θέση που έπαιζε στην Σπάρτακ:

«Ο προπονητής μας, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε να παίξουμε με σύστημα 4-3-3 στο πρώτο ημίχρονο έπαιξα στα πλάγια, αλλά στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκα ως αμυντικός μέσος».

Για την εμφάνιση του Μακ στον πρώτο αγώνα με την Μπρόντμπι:

«Ο Μακ σε αυτό το παιχνίδι ήταν απλά φανταστικός».

Για το αν σκοπεύει να μάθει ελληνικά:

«Όχι, αλλά ήδη ξέρω κάποια βασικά πράγματα, όπως να χαιρετάω, να ζητάω κάτι, αλλά και να λέω ευχαριστώ. Ωστόσο, θα κάνω εντατικά μαθήματα αγγλικών».

Για την κλήση του στην εθνική ομάδα της Σλοβακίας:

«Η κλήση μου με εξέπληξε και με χαροποίησε ταυτόγχρονα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα δεν ήμουν στην ομάδα, αλλά βελτιώθηκα μέσα σε αυτό το διάστημα».

Μακ: "Από παιχνίδι σε παιχνίδι"

Ο Ρόμπερτ Μακ τοποθετήθηκε για την κλήρωση του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League μέσω της ιστοσελίδας του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Το πρώτο φαβορί είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία είναι μία ομάδα που ανήκει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια και η ρωσική Κρασνοντάρ είναι ισχυρή. Για την Γκαμπάλα δεν ξέρω πολλά πράγματα, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό άρα δεν είναι κακή ομάδα. Εμείς θα πάμε από παιχνίδι σε παιχνίδι».

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ