ΠΑΟΚ

Οι πρώτες αποχωρήσεις από το Χορστ

Οι πρώτες αποχωρήσεις από το Χορστ

Οι Γιώργος Κάκο και Τάσος Δημητριάδης είναι οι πρώτοι "κομμένοι" του Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς, ενώ θα υπάρξει και συνέχεια στο ξεκαθάρισμα.

Οι Γιώργος Κάκο και Τάσος Δημητριάδης αναμένεται να αναχωρήσουν εντός της ημέρας από το Χορστ για την Θεσσαλονίκη, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες τους για παραμονή στο ασπρόμαυρο ρόστερ. Οι δυο νεαροί βρέθηκαν στην προετοιμασία όμως ο συνωστισμός στις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται κάνει τον 43χρονο Σέρβο τεχνικό να τους δείχνει (εκ νέου) το δρόμο του δανεισμού.

Στο μεταξύ, οι ασπρόμαυροι προχώρησαν σε μεταγραφή για την Κ17 με την απόκτηση του Γιώργου Μπάλλα από τον Μαγνησιακό. Στην ανακοίνωσή της, η ομάδα του Βόλου, αναφέρει:

"Ο Α.Σ. Βόλου Μαγνησιακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Μπάλλα στην ομάδα του ΠΑΟΚ, η οποία κλείστηκε σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων των δύο συλλόγων.

Η διοίκηση του Μαγνησιακού εκφράζει τη χαρά και την ικανοποίηση της, για την επίτευξη αυτής της μεταγραφής, το τυπικό μέρος της οποίας θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, οπότε θα μπουν και οι υπογραφές.

Ο Γιώργος Μπάλλας ανήκει ήδη στο δυναμικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θεωρείται από τους πολύ σημαντικούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους θα επενδύσει ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Μπάλλας γεννήθηκε στις 7 Απριλίου του 2001 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έφτασε να μεταγραφεί σε μια από τις κορυφαίες ΠΑΕ της χώρας.

Στην περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με την ανδρική ομάδα του Μαγνησιακού, έχοντας συμμετοχή σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας, μια στο Κύπελλο ΕΠΣΘ και πέτυχε 11 γκολ.

Ο Γιώργος Μπάλλας υπήρξε βασικό στέλεχος όλων των τμημάτων των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Θεσσαλίας με την οποία την περίοδο που ολοκληρώθηκε πέτυχε τρία τέρματα. Διακρίνεται για την ποδοσφαιρική ευφυΐα του, την ταχύτητά του και την άνεση στα τελειώματα. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και περιφερειακά έξω από την περιοχή".

Photo Credits: PAOK FC

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ