ΠΑΟΚ

Οι πρώτες αλλαγές στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ μετά την έκθεση του Αλσίνα

Οι πρώτες αλλαγές στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ μετά την έκθεση του Αλσίνα

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Ντάνι Αλσίνα κατέθεσε πλήρη έκθεση για τα Τμήματα Υποδομής και ήδη άρχισαν να υλοποιούνται οι πρώτες αποφάσεις.

Μετά από παρακολούθηση του τρόπου δουλειάς των Ακαδημιών του επί σχεδόν έξι μήνες, ο Ντάνι Αλσίνα κατέθεσε στον Λούμπος Μίχελ πλήρη έκθεση με τις εισηγήσεις του για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε πρόσωπα αλλά και στον τρόπο δουλειάς.

Ήδη, μάλιστα, έχουν αρχίσει να υλοποιούνται οι πρώτες αποφάσεις, καθώς χθες ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τρεις προπονητές των Ακαδημιών ότι θα λυθεί η συνεργασία τους. Πρόκειται για το δίδυμο της Κ17, Άγγελο Ζαχόπουλο και Κωνσταντίνο Καζάνα, καθώς και τον Αλέξη Τασούλη που ήταν προπονητής της Κ11.

Από την άλλη πλευρά, προχώρησε στην πρόσληψη του Αλέξανδρου Αλεξιάδη ως προπονητή της Κ17 και του Δημήτρη Ορφανού (γιου του παλαίμαχου άσου, Κώστα Ορφανού) ως κόουτς της Κ16.

Μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και σήμερα) θα ανακοινωθούν και οι βοηθοί τους, ενώ μένει να αποφασιστεί ποιος θα είναι αντικαταστάτης του Τασούλη στην Κ11, εκεί που βοηθός παραμένει ο αδερφός του Ευθύμη Κουλούρη, Σπύρος.

Επιπλέον, αναμένεται να υπάρξουν και αλλαγές στον τρόπο δουλειάς των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ με βασική στόχευση την παραγωγή παικτών που θα έχουν όλες τις προδιαγραφές να παίξουν σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτός ήταν, άλλωστε, και ο λόγος πρόσληψης του Ντάνι Αλσίνα (με παρελθόν από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα), καθώς ο Ιβάν Σαββίδης είχε διαγνώσει ότι γίνονται αρκετά παιδιά επαγγελματίες, χωρίς όμως ο ΠΑΟΚ να έχει αναδείξει τα τελευταία χρόνια κάποιο μεγάλο ταλέντο στην πρώτη ομάδα.

Photo Credits: paokfc.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ