ΠΑΟΚ

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ σε Ουγγαρία και Κύπρο

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ σε Ουγγαρία και Κύπρο

Στα τελικά του Future Talents Cup συμμετέχει η Κ17, στο τουρνουά Olympico Football Tournament η Κ8 του ΠΑΟΚ.

Σημαντικές αγωνιστικές δραστηριότητες για την Κ17 και την Κ8 του ΠΑΟΚ, με τους πιτσιρικάδες του "Δικεφάλου" να ταξιδεύουν σε Ουγγαρία και Κύπρο.

-Η Κ17 επιστρέφει στην Ουγγαρία για την τελική φάση του τουρνουά Future Talents Cup, η οποία θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 20 Απριλίου.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα του Πάσχα 17.04, ώστε στις 18 του μήνα να αντιμετωπίσει την ουκρανική Karpaty Lviv, στο ματς που θα αρχίσει στις 10.30 (ώρα Ελλάδας). Στην προκριματική φάση, τον Οκτώβριο του 2016, ο ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του με 9 βαθμούς, καθώς επικράτησε 4-1 της Ferencvaros, 4-1 της Rijeka και 2-0 της Brabant United.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Ταλιχμανίδης Χρήστος, Γιαννακίδης Χρήστος, Λύρατζης Ελευθέριος, Βουτσάς Δημήτριος, Βουτσάς Χρήστος, Μιχαηλίδης Ιωάννης, Διαμαντής Απόστολος, Γεωργιάδης Γεώργιος, Μανιώτης Σεραφείμ, Χατζής Νικόλαος, Κύρτσος Ευάγγελος, Βρακάς Γεώργιος, Γαϊτανίδης Αντώνιος, Δούμτσης Γεώργιος, Κορέας Κίμων, Πουρναράς Θεόδωρος, Αζίζ Νεκτάριος, Μουτζούρης Άγγελος, Σαλαμούρας Αχιλλέας, Μπούμπας Κωνσταντίνος, Kαλουτσικίδης Πέτρος, Ατματζίδης Σπυρίδων.

Οι πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ σε Ουγγαρία και Κύπρο

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Πέτρος Τσιαπακίδης, Ανέστης Ασλανίδης, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Μιχαηλίδης και ο φροντιστής Στράτος Αριζάνης.

Οι αγώνες του ΠΑΟΚ θα μεταδοθούν ζωντανά από το PAOK TV μέσω live streaming.

-Η Κ8 βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο, όπου θα συμμετάσχει στο Olympico Football Tournament, από τις 18 έως τις 21 Απριλίου.

Το τουρνουά διοργανώνει η ακαδημία Olympico Πάφου, μέλος του δικτύου PAOK Football Prints, και αφορά κυρίως ομάδες της Κύπρου.Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι: Αργύρης Αργυρίου, Μάριος Καλπακίδης, Αλέξανδρος Βανδήρας, Αθανάσιος Φιλιππιάδης, Μάριος Ματέρα, Φάμπιο Ρεφατλάρι, Νικόλαος Χαλδέζος, Ιορδάνης Χατσίδης, Ιορδάνης Χωλίδης, Κωνσταντίνος Σουβλατζής, Χριστόφορος Λαζαρίδης, Ιωάννης Χρηστίδης. Συνοδεύουν οι προπονητές Νίκος Νικολαϊδης και Αντώνης Κρινίτσας.

Photo credits: paokfc

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ