ΠΑΟΚ

Οι ξένοι τραβούν το "κουπί" στο σκοράρισμα για τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Το πρώτο "διπλό" του ΠΑΟΚ στην Ξάνθη ήρθε με γκολ από ξένους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι άλλωστε σκοράρουν πολύ πιο συχνά από τους Έλληνες του Δικεφάλου στο φετινό πρωτάθλημα. Δείτε πόσα τέρματα έχουν πετύχει οι ξένοι και πόσα οι Έλληνες παίκτες των "ασπρόμαυρων".

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στην Ξάνθη με τέσσερις Έλληνες στην ενδεκάδα του (Πασχαλάκης, Πέλκας, Λημνιός, Κουλούρης) για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και ένας (Μαλεζάς) μπήκε ως αλλαγή, όμως κανείς δεν σκόραρε, παρότι οι τρεις (πλην του τερματοφύλακα) έπαιξαν στη μεσοεπιθετική γραμμή (Λημνιός δεξιός εξτρέμ, Πέλκας "δεκάρι" και Κουλούρης σέντερ φορ). Τα δύο γκολ τα πέτυχαν δύο ξένοι (Μακ και Κρέσπο) και το ένα ήταν αυτογκόλ.

Αυτό είχε ως συνέπεια να συνεχιστεί η φετινή... συνήθεια που θέλει τον ΠΑΟΚ να παίρνει γκολ από τους ξένους ποδοσφαιριστές του και πολύ σπάνια από Έλληνες παίκτες του. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουτσέσκου δεν παρατάσσει συχνά ενδεκάδα με περισσότερους από έναν ή δύο Έλληνες.

Παρατηρώντας τους αριθμούς μετά από 13 αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει φέτος 19 γκολ, εκ των οποίων μόλις τα 3 έχουν μπει από τους Έλληνες παίκτες του.

Δύο φορές έχει σκοράρει ο Πέλκας, κόντρα σε Κέρκυρα και Λαμία στην Τούμπα και ένα γκολ έχει πετύχει ο Κουλούρης και μάλιστα με εκτέλεση πέναλτι απέναντι στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την προηγούμενη αγωνιστική.

Τα υπόλοιπα 15 γκολ τα έχουν πετύχει ξένοι ποδοσφαιριστές του "Δικεφάλου του Βορρά", ενώ το ένα που μένει, κάνοντας την αφαίρεση, είναι το αυτογκόλ του Ντε Λούκας στο χθεσινό (2/12) παιχνίδι με την Ξάνθη. Πρώτος σκόρερ είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με 5 γκολ, ενώ τον ακολουθούν τρεις παίκτες που έχουν σκοράρει από 2 φορές.

Αναλυτικά οι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα είναι οι εξής:

ΞΕΝΟΙ:

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: 5 ΓΚΟΛ

ΜΑΚ: 2 ΓΚΟΛ

ΜΑΤΟΣ: 2 ΓΚΟΛ

ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ: 2 ΓΚΟΛ

ΚΑΜΠΟΣ: 1 ΓΚΟΛ

ΚΡΕΣΠΟ: 1 ΓΚΟΛ

ΒΙΕΪΡΙΝΙΑ: 1 ΓΚΟΛ

ΛΕΟΒΑΤΣ: 1 ΓΚΟΛ

ΕΛΛΗΝΕΣ:

ΠΕΛΚΑΣ: 2 ΓΚΟΛ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: 1 ΓΚΟΛ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ