ΠΑΟΚ

Οι κινήσεις μετά τον Αζεβέδο

Real Madrid's Mateo Kovacic heads the ball flanked by Shakhtar's Marcio Azevedo during a Group A Champions League soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 15, 2015. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Mateo Kovacic heads the ball flanked by Shakhtar's Marcio Azevedo during a Group A Champions League soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Sept. 15, 2015. (AP Photo/Paul White) AP

Η αναμενόμενη έλευση του 31χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ, Μάρσιο Αζεβέδο, φέρνει στο προσκήνιο τις επικείμενες αποχωρήσεις που θα ρυθμίσουν και τις μεταγραφικές ανάγκες

Η αναζήτηση αριστερού μπακ φαίνεται να ολοκληρώθηκε με τις διαδικασίες απόκτησης του Μάρσιο Αζεβέδο για έξι μήνες με την μορφή δανεισμού από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τον Βραζιλιάνο να ετοιμάζεται να ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη.

Το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού είναι ανοικτό, με αρκετά ονόματα να έχουν προστεθεί το τελευταίο διάστημα και να βρίσκονται κάτω από τον μεγενθυντικό φακό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή, το βάρος φαίνεται πως θα πέσει στις αποχωρίσεις. Ο Εργκους Κάτσε δεν υπολογίζεται και ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες, ενώ παράλληλα θα πρέπει να προκύψουν εξελίξεις στις υποθέσεις Μπρκιτς, Κωνσταντινίδη, Λέοβατς. Στην περίπτωση Τσίμιροτ, για μια ακόμα φορά φαίνεται πως υπάρχουν ομάδες που έχουν στη λίστα τους τον Βόσνιο, αλλά είναι άγνωστο αυτό αυτό αφενός θα μετουσιωθεί σε πρόταση, αφετέρου θα κάνει τον ΠΑΟΚ να την συζητήσει.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ