ΠΑΟΚ

Οι κινήσεις Ίβιτς - Μίχελ στη μετά Άγιαξ εποχή

Οι κινήσεις Ίβιτς - Μίχελ στη μετά Άγιαξ εποχή
Ίβιτς - Μίχελ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League και να μπει με επιτυχίες στο Europa League και το πρωτάθλημα.

Το χθεσινό ρεπό της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να ηρεμήσουν μετά το σοκ του αποκλεισμού από τον Άγιαξ και στους Μίχελ-Ιβιτς τον χρόνο να αναλύσουν με ηρεμία την εικόνα του Δικεφάλου στα δύο ματς με τον Αίαντα, έτσι ώστε να επιχειρήσουν βελτιώσεις.

Ένα βασικό συμπέρασμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ στα ματς με τον Άγιαξ επέλεξε ένα πιο συντηρητικό στυλ παιχνίδιού απ' ότι θα παίζει συνήθως στο Πρωτάθλημα. Το "καθαρό" 4-3-3 θα επανέλθει στο 4-2-3-1 με το οποίο έχει δουλέψει, κυρίως, στο διάστημα της παραμονής στο Οστερμπεκ , ο Βλάνταν Ίβιτς, με στόχο ο ΠΑΟΚ να παίζει με κατοχή μπάλας. Αλλαγές σε πρόσωπα είναι αναμενόμενο να γίνουν, καθώς ο Σέρβος τεχνικός θέλει να δώσει έναν πιο επιθετικό τόνο στην ομάδα του.

Πέλκας και Μπίσεσβαρ αναμένεται να πάρουν χρόνο σε ρόλο επιτελικού, αφού ο στόχος θα είναι πλέον το ποδόσφαιρο κυριαρχίας.Ο 39χρονος τεχνικός ξέρει ότι οι αγώνες με τον Άγιαξ ήταν η εξαίρεση του κανόνα (ο ΠΑΟΚ να αμύνεται και να ψάχνει την αντεπίθεση) και πλέον οι αντίπαλοί που θα έρχονται στην Τούμπα θα παίζουν συντηρητικά και θα προσπαθήσουν αυτοί να κλείνουν τους διαδρόμους.

Φορ και για.... Κλάους

Στο μεταξύ, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί και για επιθετικό και ήδη έχει αρχίσει προετοιμασία για την εξεύρεση του. Ο Λουμπος Μίχελ σκοπεύει να βρει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) έναν παίκτη που θα κουμπώνει με τον Κλάους και δεν θα έχει πρόβλημα να χρησιμοποιείται μεένα σχετικό rotation.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ