ΠΑΟΚ

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ έριξαν "8άρα" στο Champions League!

Οι γυναίκες του ΠΑΟΚ έριξαν "8άρα" στο Champions League!

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του Champions League συντρίβοντας την Μπέτεμπουργκ από το Λουξεμβούργο

Τη δύναμή του στο 10ο γκρουπ των προκριματικών του Champions League επιβεβαίωσε ο ΠΑΟΚ συντρίβοντας στην πρεμιέρα την Μπέτεμπουργκ από το Λουξεμβούργο με 8-0 στο Σαράγεβο και βάζοντας πλώρη για την πρωτιά.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αλέξης Τασούλης είδε τα κορίτσια του να είναι καταιγιστικά στο παιχνίδι.Πρώτη και καλυτερη η Δήμητρα Παντελιάδου που έκανε χατ τρικ σημειώνοντας τρία γκολ (51’, 75’ και 88’). Δύο γκολ σημείωσε η Ντιμιτρίγεβιτς (7’, 61’) και αλλα τόσα η Βαρδαλή (11’, 72’), ενώ σκόρερ χρίστηκε και η Μπράμε (49’).

Ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει ακόμη την Βλάζνια (Αλβανία) και την SFK Σαράγεβο (Βοσνία) στις 25 και 28 Αυγούστου αντίστοιχα.

Ο συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Τασούλης):Παπακωνσταντίνου, Γιάννου Ε., Κακαμπούκη (83’ Στράντζαλη), Πατερνά, Βαρδαλή, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου (76’ Σακελλάρη), Ντιμιτρίγεβιτς, Γιάννου Δ. (62’ Σαχινίδου), Παντελιάδου, Μπράμε.

Μπέτεμπουργκ (Χένγκεν):Κέιπες, Ντα Σίλβα (83’ Ρότσα), Μάριν, Μιράντα, Κίμπερλεϊ, Μπες, Νάιλς (67’ Νέι), Άλμπραντ, Μάρτινς, Φερέιρα, Κορέια (56’ Κετενχόφεν).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ