ΠΑΟΚ

Οι ευχές του Πούτιν στον Ιβάν Σαββίδη

Οι ευχές του Πούτιν στον Ιβάν Σαββίδη

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, έστειλε τις ευχές του στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη με αφορμή την ημέρα του υπερασπιστή της Ρωσίας.

Με αφορμή την αυριανή Ημέρα του Υπερασπιστή της Ρωσίας, ο Πρόεδρος της χώρας Βλάντιμιρ Πούτιν έστειλε τις ευχές του στον Πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Εθνικής Πολιτιστικής Αυτονομίας των Ελλήνων Ρωσίας, Μέλος του Συμβουλίου εθνοτικών σχέσεων παρά τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κ. Ι.Ι. Σαββίδη.

Η επιστολή έγραφε:

"Αξιότιμε κ. Σαββίδη

Οι καλύτερες ευχές μου για την Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας. Είμαστε υπερήφανοι για τις ηρωικές σελίδες της ιστορίας της χώρας μας, το θάρρος και την αντοχή πολλών γενιών των στρατιωτών και των αξιωματικών μας, για όλους εκείνους που πολέμησαν για την Πατρίδα, για την ασφάλεια του κράτους μας.

Έχουμε μεγάλο σεβασμό για όλους εκείνους που με αξιοπρέπεια συνεχίζουν σήμερα την ένδοξη παράδοση της υπηρεσίας προς την πατρίδα, που πάνω απ’όλα βάζουν έννοιες όπως ο πατριωτισμός, η πίστη στον όρκο, το ανιδιοτελές καθήκον και η στρατιωτική αδελφότητα.

Σας εύχομαι επιτυχίες, υγεία, υλοποίηση όλων των σχεδίων σας. Βλαντιμίρ Πούτιν".

Μάλιστα ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτό του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και έβαλε από κάτω την επιστολή.

Αξιότιμε κ. Σαββίδη! Οι καλύτερες ευχές μου για την Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας. Είμαστε υπερήφανοι για τις ηρωικές σελίδες της ιστορίας της χώρας μας, το θάρρος και την αντοχή πολλών γενιών των στρατιώτων και των αξιωματικών μας, για όλους εκείνους που πολέμησαν για την Πατρίδα, για την ασφάλεια του κράτους μας. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για όλους εκείνους που με αξιοπρέπεια συνεχίζουν σήμερα την ένδοξη παράδοση της υπηρεσίας προς την πατρίδα, που πάνω απ’όλα βάζουν έννοιες όπως ο πατριωτισμός, η πίστη στον όρκο, το ανιδιοτελές καθήκον και η στρατιωτική αδελφότητα. Σας εύχομαι επιτυχίες, υγεία, υλοποίηση όλων των σχεδίων σας. Βλαντιμίρ Πούτιν

A post shared by @georgiss.s on

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ