ΠΑΟΚ

Οι ευχαριστίες στον Σαββίδη για αναστήλωση Εκκλησιών

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
Σαββίδης MOTIONTEAM

Ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησε στην αναστήλωση και κατασκευή εκκλησιών στην περιοχή του Ροστόβ και δέχθηκε ευχαριστίες από Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σε μία σημαντική κίνηση για την περιοχή του Ροστόβ προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης. Όπως αναφέρεται στην προσωπική ιστοσελίδα του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου:

"Ο Ιβάν Σαββίδης δέχθηκε ευχαριστήρια επιστολή για την αναστήλωση και κατασκευή εκκλησιών στην περιοχή του Ροστόβ. Η επιστολή απεστάλη από την Επιτροπή υπό τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, για θέματα αποκατάστασης των μνημείων πολιτιστικής θρησκευτικής κληρονομιάς.

Η Επιτροπή είναι ένα συλλογικό όργανο που δημιουργήθηκε για να παρέχει κρατική υποστήριξη για την ανάπτυξη του πολιτισμού και τη διατήρηση μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς θρησκευτικού χαρακτήρα.

Η υποστήριξη των παραδοσιακών θρησκευτικών κοινοτήτων, που περιλαμβάνει την αναστήλωση και την κατασκευή των εκκλησιών, την οργάνωση προσκυνηματικών εκδρομών, την υποστήριξη ορθοδόξων σχολείων, είναι μια από τις κύριες δραστηριότητες του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Ιβάν Σαββίδη".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έφεση του ΠΑΟΚ για την ποινή του Μακ
Η άδεια στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε νωρίτερα
Η Μακάμπι θέλει επιστροφή Αθανασιάδη, ο ΠΑΟΚ όμως όχι
Γ. Σαββίδης για άναμμα πυρσών: "Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ