ΠΑΟΚ

Οι επιλογές Τούντορ για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Οι επιλογές Τούντορ για το ντέρμπι με ΑΕΚ
ΠΑΟΚ INTIME SPORTS

Ο Κροάτης τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ, επέλεξε 19 παίκτες στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, αφήνοντας εκτός Γκολάσα, Σκόνδρα, Κοροβέση και Σαββίδη.

Μετά το χαλαρό πρόγραμμα της Δευτέρας, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ να ολοκληρωθεί με έμφαση στην τακτική. Ο 37χρονος τεχνικός εξήγησε στους παίκτες του ακριβώς το τι ζητά από αυτούς για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/9, 20.30).

Εκτός πλάνου άφησε Σκόνδρα, Γκολάσα, Κοροβέση και Σαββίδη, καθώς και τους τραυματίες Λέοβατς, Τσίμιροτ και Άντονις (πολύ κοντά στο να αρχίσει να προπονείται σε δουλ ρυθμούς.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι οι: Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Χαρίσης, Μυστακίδης, Μακ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

Εκτός αποστολής για θρησκευτικούς λόγους ο Γκολάσα

Να σημειωθεί πως ο Γκολάσα έμεινε εκτός αποστολής για θρησκευτικούς λόγους. Οπως αναφέρουν στην ΠΑΕ, σήμερα και αύριο στο Ισραήλ, οι πάντες απαγορεύεται να κάνουν το ο,τιδήποτε. Ούτε στο τηλέφωνο επιτρέπεται να μιλούν, ούτε να τρώνε... Αρα έτσι έμεινε αναγκαστικά εκτός αποστολής ο Ισραηλινός.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ