ΠΑΟΚ

Οι επιλογές στους εξτρέμ βγάζουν ενδεκάδα για τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η σιγουριά για την παρουσία του Δημήτρη Πέλκα στο ντέρμπι και οι δοκιμές του Λουτσέσκου για τις θέσεις των εξτρέμ.Τα πλάνα 11άδας του ΠΑΟΚ ενόψει Ολυμπιακού.

Το σερί καλών εμφανίσεων και νικών του ΠΑΟΚ αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι το αγωνιστικό πλάνο που έχει επιλέξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου το τελευταίο διάστημα δουλεύει καλά και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν χρειάζεται να ψάχνεται, όπως συμβαίνει με τον ομόλογό του στον πάγκο του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

Ωστόσο, λίγο τα προβλήματα τραυματισμών, λίγο το γεγονός ότι το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" είναι ντέρμπι έχει βάλει τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε προβληματισμό για τις θέσεις πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Φάνηκε και από τις δοκιμές που έκανε σήμερα και έδειξαν ότι για δύο θέσεις ερίζουν τέσσερις παίκτες. Και λέμε για δύο, γιατί όλα δείχνουν ότι στον άξονα, πίσω από τον Σέρβο φορ,τον ρόλο του κρυφού επιθετικού-επιτελικού θα διατηρήσει ο Δημήτρης Πέλκας.

Ο αστράγαλος του 24χρονου μεσοεπιθετικού είχε την αναμενόμενη βελτίωση, οι ενοχλήσεις στις επαφές με την μπάλα είναι πιο ήπιες και με δεδομένο ότι υπάρχουν σχεδόν 48 ώρες ακόμη μπροστά για το ντέρμπι, ο Γιαννιτσώτης άσος θα δώσει το παρών (έστω και αν χρειαστεί να κάνει ένεση).

Το γεγονός, όμως, ότι ο Πέλκας θα αγωνιστεί βασικός χωρίς να είναι 100% έτοιμος μπορεί να επηρεάσει και τις σκέψεις του Λουτσέσκου για τον Μπίσεσβαρ, αφού ο Ρουμάνος κόουτς σκέφτεται να κρατήσει στον πάγκο τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό. Έτσι, θα έχει μία ποιοτική λύση στη διάθεσή του αν ο Πέλκας παρουσιάσει πρόβλημα ή όταν ο Ολυμπιακός αρχίσει να βγάζει κούραση.

Ίσως γι' αυτό και μία βασική δοκιμή του Λουτσέσκου ήταν με τον Μακ στο αριστερό άκρο μπροστά από τον Βιεϊρίνια και τον Λημνιό δεξιά για να καλύπτει και τα ανεβάσματα του Μάτος. Υπάρχει και ο Τζάλμα Κάμπος, φυσικά, που κάνει πλέον κανονικά προπονήσεις και έχει κι αυτός τις δικές του πιθανότητες για να παίξει.

Ο ΣΑΧΟΒ (ΚΑΙ) ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ

Από 'κει και πέρα, φαίνεται ότι ο 49χρονος κόουτς καταλήγει στον Σάχοβ ως τον παίκτη που θα αγωνιστεί δίπλα στον Μαουρίσιο. Ο Ουκρανός είναι σε καλή φόρμα και συν τοις άλλοις έχει και διαφορά ύψους (1.89μ) έναντι του Κάνιας (1.78μ.), στοιχείο στο οποίο ο ΠΑΟΚ υστερεί έναντι του Ολυμπιακού.

Τέλος, δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή στην άμυνα, με την τετράδα (από δεξιά) Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια να κινείται μπροστά από τον Πασχαλάκη.

Δείτε εδώ το τίκι-τάκα στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ