ΠΑΟΚ

Oι έξι δανεικοί που αρχίζουν προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έξι από τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι σε άλλες ομάδες ως δανεικοί επιστρέφουν στην Τούμπα και θα βρίσκονται στη πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο την Τετάρτη (20/6).

Πέδρο Ενρίκε, Δημήτρης Χατζηισαΐας, Λάζαρος Λάμπρου, Γιάννης Μυστακίδης, Χάρης Χαρίσης και Στέλιος Κίτσιου θα ξεκινήσουν προετοιμασία και θα διεκδικήσουν μια θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα βρίσκονται αύριο στις 6.30μ.μ στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα σεζόν που θα είναι «κλειστή» στη Νέα Μεσημβρία.

Ποιοι μένουν εκτός; Ο Έργκους Κάτσε για τον οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ο Ζάιρο που βρίσκεται στο στόχαστρο της κροατικής Όσιγιεκ, ο Έρικ Σάμπο που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ισραήλ και ο Δημήτρης Γιαννούλης που θα αγωνίζεται και τη νέα χρόνια δανεικός στον Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα των παικτών του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί με δύο προπονήσεις την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή το πρωί η αποστολή του Δικέφαλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ