ΠΑΟΚ

Οι εκλεκτοί του Τούντορ

Οι εκλεκτοί του Τούντορ

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα βρεθεί στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Έγινε γνωστή η αποστολή των παικτών του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία την Πέμπτη (2/7) για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι εκλεκτοί του Ιγκόρ Τούντορ (δεν έκανε καμιά έκπληξη) είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς και Κάτσε.

Ο τελευταίος θα βρίσκεται αύριο στην Ολλανδία καθώς θα ξεκινήσει προετοιμασία δύο μέρες νωρίτερα από την άδεια που είχε.

Από εκεί και πέρα στις 4 Ιουλίου θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα οι Τζιόλης, Ρατς και Μακ ενώ στις 8 Ιουλίου ο Κρίστιαν Νομπόα.

Να σημειωθεί πως ο Κουλούρης, ο Πόζογλου και ο Δεληγιαννίδης είναι με την Εθνική Νέων. Η προπόνηση της Τετάρτης αφιερώθηκε στην τακτική ενώ κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος υπήρξε τρέξιμο σε υψηλή ένταση.

Οι παίκτες που "κόπηκαν"

Ουσιαστικά από την αποστολή "κόπηκαν" οι Πόποβιτς, Πολύζος, Κιόσε, ο Βασίλης Παπαδόπουλος και ο Γιαννούλης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μετακομίσει στην Βέροια.

Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κατά την διάρκεια της Τετάρτης ο Ρόμπιν Ολσεν. Στην ΠΑΕ υπολογίζουν πως την Πέμπτη θα "πέσουν" οι υπογραφές.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ