ΠΑΟΚ

Οι εκλεκτοί του Τούντορ για τον Ατρόμητο

Οι εκλεκτοί του Τούντορ για τον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή (27/9) αναμέτρηση. Δείτε ποιοι είναι οι «εκλεκτοί» του Κροάτη.

Με προπόνηση στη βροχερή Μεσήμβρια, η οποία ήταν επικεντρωμένη στην τακτική και σε επί μέρους τομείς του παιχνιδιού, όπως την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (27/9) ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Μάριν Λέοβατς, Γκόικο Τσίμιροτ συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Τέρι Αντόνις είναι σε διαδικασία σταδιακής επανένταξης συμμετέχοντας σε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες των ασπρόμαυρων γευμάτισαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και στις 21:00 πρόκειται να πετάξουν για την Αθήνα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Χαρίσης, Μακ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ