ΠΑΟΚ

Οι... εκλεκτοί του ΠΑΟΚ για τα ματς με Μπρόντμπι

Οι... εκλεκτοί του ΠΑΟΚ για τα ματς με Μπρόντμπι
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε στην UEFA την λίστα των παικτών που επέλεξε ο Ιγκορ Τούντορ και σε αυτήν υπάρχουν τα ονόματα των Αθανασιάδη, Μαλεζά και Ροντρίγκες. (VIDEO)

Δηλώθηκε από τον ΠΑΟΚ η λίστα των παικτών για τα δύο ματς με την Μπρόντμπι. Να σημειωθεί πως ο "Δικέφαλος" έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε μια αλλαγή μέχρι 24 ώρες πριν το πρώτο ματς. Στη λίστα υπάρχουν τα ονόματα των Αθανασιάδη, Μαλεζά και Ροντρίγκες που δεν υπήρχαν για τα ματς με την Σπάρτακ Τρνάβα. Αναλυτικά η λίστα των παικτών που δηλώθηκε στην UEFA...

Στη λίστα Α βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Χαρίσης, Γλύκος, Γκολάσα, Κάτσε, Κίτσιου, Κοροβέσης, Βίτορ, Μαντούρο, Μακ, Μαλεζάς, Μελίσσας, Ροντρίγκες, Κόστα, Μυστακίδης, Όλσεν, Πέλκας, Περέιρα, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Τζιόλης.

Στη λίστα Β μετέχουν οι: Δεληγιαννίδης, Κωνσταντινίδης, Κουλούρης, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, Πούγγουρας, Πόζογλου, Κιόσε, Σαββίδης.

Σε ό,τι αφορά τους "κομμένους" Περέιρα, Ρατς και Γκολάσα μπήκαν απλά στην λίστα καθώς σύμφωνα με την ΠΑΕ είναι ακόμη παίκτες του ΠΑΟΚ.

Προπονήθηκε ο Μαλεζάς, μικροενοχλήσεις ο Τζιόλης

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ σχετικά με το πρόγραμμα της Δευτέρας, ο Στέλιος Μαλεζάς έκανε την πρώτη του προπόνηση ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης προληπτικά ακολούθησε ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω μικροενοχλήσεων στον τετρακέφαλο. Οι Αθανασιάδης, Κίτσιου και Χαρίσης συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης ενώ υπήρχε δουλειά από τον Τούντορ πάνω στην τακτική, με τον Κροάτη να θέλει την άμεσα προσαρμογή των Ζάιρο και Ροντρίγκες. Γι' αυτό και υπήρχε επανάληψη των βασικών στοιχείων του τρόπου ανάπτυξης και ανασταλτικής λειτουργίας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ