ΠΑΟΚ

Οι δυο τελικοί του Μίχελ

Chelsea's Joe Cole, left, argues with referee Lubos Michel during the Champions League final soccer match against Manchester United at the Luzhniki Stadium in Moscow, Wednesday May 21, 2008.  (AP Photo/Bernat Armangue)
Chelsea's Joe Cole, left, argues with referee Lubos Michel during the Champions League final soccer match against Manchester United at the Luzhniki Stadium in Moscow, Wednesday May 21, 2008. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Μέσα σε πέντε χρόνια ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, είχε φτάσει στο ανώτερο ευρωπαϊκό σκαλί σε επίπεδο διαιτησίας. Οι δύο τελικοί που σφύριξε την 21η Μάη. (videos)

Πριν από δυο εβδομάδες, ο Λούμπος Μίχελ έζησε το πρώτο του τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με το ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Σαν σήμερα, ο Σλοβάκος έβαλε στο παλμαρέ του, το 2003 και το 2008, δυο τελικούς ευρωπαϊκού επιπέδου ως διαιτητής.

Το 2003, ο Μίχελ ήταν διαιτητής στον τελικό του κυπέλλου UEFA ανάμεσα στην Πόρτο και την Σέλτικ, και την ίδια ημερομηνία, πέντε χρόνια αργότερα, η ΟΥΕΦΑ του έδωσε την σφυρίχτρα για τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Άγιαξ. Ενδιάμεσα, ο Μίχελ είχε διαιτητεύσει και τον τελικό του Kυπέλλου Συνομοσπονδιών.

21 ΜΑΪΟΥ 2003, ΤΕΛΙΚΟΣ UEFA CUP (ΠΟΡΤΟ - ΣΕΛΤΙΚ)

21 ΜΑΪΟΥ 2008, ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ - ΤΣΕΛΣΙ

Photo credits: AP Photo/Bernat Armangue

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ