ΠΑΟΚ

Oι... διακρίσεις του Ροντρίγκες

Oι... διακρίσεις του Ροντρίγκες

Η συμμετοχή του Γκαστόν Ροντρίγκες στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης, η ψηφοφορία που τον "έβγαλε" καλύτερο παίκτη αυτού και οι δημοσιογράφοι που τον ψήφισαν ως τον καλύτερο φορ της χώρας.

O Γκαστόν Ροντρίγκες σύμφωνα με τον ατζέντη του εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις την σεζόν 2015/16 έχοντας 19 γκολ σε 27 ματς (από τα 27 που έπαιξε, βασικός ήταν στα 25) πρωταθλήματος στην Ουρουγουάη. Αυτό "ανάγκασε" τους Μοντεβίδεο Γουόντερερς να ορίσουν τιμή πώλησής του στα 3 εκατ. δολάρια μετά από συνάντηση που είχαν μέσα στο καλοκαίρι ο πρόεδρος της συγκεκριμένης ομάδας με τον ατζέντη του 24χρονου επιθετικού (το συγκεκριμένο ποσό αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή).

Η πολύ καλή απόδοση του Ροντρίγκες δεν πέρασε απαρατήρητη από δημοσιογράφους της Ουρουγουάης και σε σχετική ψηφοφορία που έγινε, ο 24χρονος φορ ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος της Ουρουγουάης. Και όχι μόνο αυτό, αλλά είχε τις περισσότερες ψήφους ανάμεσα στην λίστα των επιθετικών της χώρας.

Oι... διακρίσεις του Ροντρίγκες

Ουσιαστικά από τους δημοσιογράφους της Ουρουγουάης, θεωρείται ο καλύτερος φορ για το πρωτάθλημα της Ουρουγουάης. Επίσης υπήρξε και μια άλλη ψηφοφορία, αυτή του Fútbolx100 που τον ανέδειξε καλύτερο παίκτη της σεζόν 2015/16. "Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο και με γεμίζει με ευθύνη για να βελτιωθώ", είχε δηλώσει ο Ροντρίγκες ο οποίος έχει τονίσει πως του αρέσει το στυλ παιχνιδιού του Λουίς Σουάρες.

Στην προπόνηση με... λεωφορείο

Ο Ροντρίγκες, που πέρυσι (2015/16) έκανε εξαιρετική σεζόν σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα που υπήρχε στις αρχές Απρίλη του 2016, μεταφερόταν με λεωφορείο για να πάει στην προπόνηση. Ωστόσο υπήρξε... λύση στο συγκεκριμένο θέμα για τον παίκτη καθώς όπως είχε γραφτεί "η κατάσταση αυτή θα αλλάξει, επειδή αυτές τις μέρες γίνονται τα χαρτιά για να αγοράσει το πρώτο του αυτοκίνητο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ