ΠΑΟΚ

Οι δημιουργοί Πέλκας και Βιεϊρίνια

Οι δημιουργοί Πέλκας και Βιεϊρίνια

Ο Βιεϊρίνια και ο Δημήτρης Πέλκας μοίρασαν από μία ασίστ στον αγώνα με τον Ατρόμητο και πλησίασαν στην κορυφή της σχετικής λίστας της Super League.

Ασίστ από αυτές που χαρακτηρίζονται ως "πάρε-βάλε" έδωσαν ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο Δημήτρης Πέλκας στα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Ο Πορτογάλος πάσαρε ιδανικά στον Κάμπος για να ολοκληρώσει τη δουλεμένη "κομπίνα" στην εκτέλεση φάουλ, από την οποία προήρθε το πρώτο γκολ, ενώ ο Έλληνας διεθνής έκανε εξαιρετική ενέργεια μέσα στην περιοχή και βρήκε τον Κρέσπο αμαρκάριστο μπροστά σε κενή εστία ώστε να στείλει με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα.

Αμφότεροι έφτασαν τις έξι ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League, όντες πλέον μόλις μία μακριά από την πρώτη θέση. Εκεί, στην κορυφή του σχετικού πίνακα, συγκατοικούν ο Ναδάλες του Απόλλωνα Σμύρνης και ο Ντιγκινί του Ατρομήτου.

Πέλκας και Βιεϊρίνια που έφτασαν τις έξι άφησαν πίσω τους τον Αμρ Ουάρντα που έχει πέντε ασίστ. Από πλευράς ΠΑΟΚ ακολουθεί ο Μάτος με τέσσερις ασίστ στο πρωτάθλημα της Super League.

Βέβαια, για τον Πέλκα αξίζει να σημειωθεί ότι με τη χθεσινή ασίστ έφτασε τις 9 συνολικά στη σεζόν, καθώς πέρα από τις έξι που έχει μοιράσει σε αγώνες πρωταθλήματος, έχει δώσει άλλες τρεις σε ματς Κυπέλλου.

Ο Βιεϊρίνια στον αντίποδα, μετράει αποκλειστικά τις έξι που έχει στην Super League, συνολικά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δυνατά για Champions League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο
Λουτσέσκου: "Έχουμε 58 βαθμούς και ματς λιγότερο κόντρα στον Ολυμπιακό"
Κυριάκος: "Ρε σίγουρα κερδίσαμε;"
Ο θυμός ενός ισχυρού ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ