ΠΑΟΚ

Οι "ασπρόμαυρες" μέρες του Λούκας

Οι "ασπρόμαυρες" μέρες του Λούκας
INTIME SPORTS

Με αφορμή το γεγονός πως ο Λούκας Πέρεθ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, θυμόμαστε το πέρασμά του από τον "Δικέφαλο". Το καλό ξεκίνημα, η πτώση στη συνέχεια και ο ηγετικός του ρόλος την τρέχουσα σεζόν.

Από την Τετάρτη (12/8) ο Λούκας Πέρεθ αποτελεί και... τυπικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Η Λα Κορούνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και έτσι εκπληρώθηκε η επιθυμία του τελευταίου που δεν ήταν άλλη από το να επιστρέψει στην συγκεκριμένη ομάδα. Με αφορμή το γεγονός πως ο κύκλος του Λούκας "έκλεισε" στον ΠΑΟΚ, ας θυμηθούμε το πέρασμά του από τον "Δικέφαλο".

Αρχισε... φορτσάτος

Από τον ΠΑΟΚ τον είχαν δει στα παιχνίδια με την Καρπάτι (στο Europa League), ο Λούκας είχε παίξει αρκετά καλά (ως αντίπαλος) και την σεζόν 2013-2014 ντύθηκε στα ασπρόμαυρα. Συνολικά έπαιξε σε 50 παιχνίδια (την σεζόν 2013-14) στον "Δικέφαλο" έχοντας πετύχει 11 γκολ ενώ είχε δώσει 13 ασίστ. Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του κατά την διάρκεια εκείνης της χρονιάς... Μέχρι και το ματς με τον Παναιτωλικό που έγινε στις 12/01/14, ο Λούκας είχε σκοράρει οχτώ φορές και είχε "προσφέρει" 11 ασίστ. Γενικώς είχε αρέσει πολύ μέχρι τότε.

Αγωνιστική πτώση στην συνέχεια

Μετά από εκείνο το παιχνίδι (12/01/14) όμως... λίγα πράγματα από τον Ισπανό. Μέχρι και τις 30/04/14 και συγκεκριμένα το ματς με τον Αστέρα που ήταν το τελευταίο του στον ΠΑΟΚ, ο Λούκας πέτυχε άλλα τρία γκολ και έδωσε δύο ασίστ. Με λίγα λόγια, η παρουσία του στον "Δικέφαλο" την σεζόν 2013-14 άφησε μια "γλυκόπικρη" γεύση.

Την σεζόν 2014-15 μετακόμισε στην Λα Κορούνια ως δανεικός. Ο ΠΑΟΚ δεν φάνηκε ιδιαίτερα να "καίγεται" για την παραμονή του, ο παίκτης ήθελε να πάει στην Ισπανία αλλά τελικά αποδείχτηκε πως αγωνιστικά έλειψε από τον "Δικέφαλο" την συγκεκριμένη αγωνιστική χρονιά.

Είχε... αέρα ηγέτη όσο έπαιξε την τρέχουσα σεζόν

Φέτος (σεζόν 2015-16) επέστρεψε στον ΠΑΟΚ αλλά για ελάχιστα ματς. Ως γνωστόν υπήρχαν πολλά επεισόδια στο... σήριαλ της αποχώρησης του Λούκας από τον "Δικέφαλο". Στην Ισπανία συνεχώς έγραφαν για την πώλησή του στην Λα Κορούνια, ο παίκτης πίεσε γι' αυτό και τελικά μετακόμισε στον συγκεκριμένο σύλλογο. Πάντως όσο αγωνίστηκε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, έδειξε την αγωνιστική ποιότητά του.

Στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και την Σπάρτακ Τρνάβα πέτυχε συνολικά δύο γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ο Λούκας φαινόταν να είναι αρκετά διαφορετικός σε σχέση με τον παίκτη που γνωρίσαμε την σεζόν 2013-14 στον ΠΑΟΚ. Είχε... αέρα ηγέτη, περισσότερο πάθος και σίγουρα ήταν ο καλύτερος του "Δικεφάλου" σε αυτά τα δύο ματς (με Λοκομοτίβα και Σπάρτακ). Το μόνο σίγουρο είναι πως το κενό του δεν είναι καθόλου μικρό για τους "ασπρόμαυρους"...

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ