ΠΑΟΚ

Οι ανοικτές θέσεις του Λουτσέσκου για τη Λαμία

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι σκέψεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τη Λαμία (15/10, 16:00). Ποιοι είναι σίγουροι και ποιοι διεκδικούν φανέλα βασικού.

Μετά από δυο διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία ο Ράζβαν Λουτσέσκου διατήρησε την ίδια ενδεκάδα, είναι δεδομένο πως στον αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία (15/10 16:00) θα προχωρήσει σε τουλάχιστον δυο αλλαγές. Οι Φερνάντο Βαρέλα και Γκόικο Τσίμιροτ έμειναν εκτός αποστολής, με τη μια εκ των δυο θέσεων να παραμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή ανοικτή.

Ο Ροδρίγο Ρέι θα συνεχίσει το σερί παρουσιών κάτω από τα δοκάρια των κυπελλούχων Ελλάδος, με τον Μιγκέλ Άνχελ Κρέσπο να αναμένεται να πλαισιώσει τον Κάρλος Σαμπράνο στο κέντρο της άμυνας, και τους Λέο Μάτος και Μάριν Λέοβατς να βρεθούν στα δυο άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στις δυο από τις τρεις θέσεις της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρεθούν οι Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί, με τους Χοσέ Κάνιας και Εβγέν Σάχοβ να διεκδικούν τη θέση που άνοιξε λόγω της απουσίας του Τσίμιροτ.

Στην επίθεση, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς θα βρεθεί στη κορυφή, ο Βιεϊρίνια στο δεξί άκρο, και στο αριστερό ένας εκ των Δημήτρη Πέλκα ή Ρόμπερτ Μακ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ