ΠΑΟΚ

Οι ανοικτές θέσεις της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ (3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ICON

Τέσσερις (συν δυο) παίκτες ανάμεσα στους υποψήφιους για τα δυο "κενά" που υπάρχουν στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (16:00).

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έχει δώσει ακόμα δυο από τις έντεκα φανέλες βασικών ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα στην άδεια Τούμπα (16:00) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρέι, που δεν έχει χάσει κανένα από τα επίσημα ματς του ΠΑΟΚ ως τώρα, και στην άμυνα θα βρεθούν οι Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα και Λέοβατς.

Στη μεσαία γραμμή οι Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί θα έχουν κοντά τους έναν εκ των Σάχοφ, Τσίμιροτ, με τον πρώτο να βάζει υποψηφιότητα μετά την εικόνα του στο παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, στο Καυτανζόγλειο.

Στην επίθεση, ο Πρίγιοβιτς θα βρεθεί στην κορυφή και ο Βιεϊρίνια θα πάρει φανέλα βασικού. Οι Μακ και Λημνιός είναι εκείνοι που αναμένεται να δώσουν "μάχη" για την θέση στην αριστερή πλευρά.

Για το αριστερό άκρο της επίθεσης, στο μυαλό του Λουτσέσκου υπάρχουν και οι Μπίσεσβαρ, Πέλκας, τους οποίους ο Ρουμάνος (όπως πέρυσι ο Ίβιτς) αρέσκεται να τους δίνει αυτή τη θέση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ