ΠΑΟΚ

Οι ανανεώσεις περιμένουν τον Μίχελ

Οι ανανεώσεις περιμένουν τον Μίχελ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ ταξιδεύει για την Ολλανδία, όχι μόνο για να παρακολουθήσει τα δύο προσεχή φιλικά του ΠΑΟΚ αλλά για να ασχοληθεί με το θέμα της ανανέωσης συμβολαίων ορισμένων παικτών.

Ο Λούμπος Μίχελ ταξιδεύει παρέα με τον Χοσέ Κάνιας για το Όστερμπεκ της Ολλανδίας σήμερα, η αλήθεια είναι όμως ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν πάει μόνο για να παρακολουθήσει τα επόμενα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Στεάουα Βουκουρεστίου (13/7) και την Τβέντε (16/7).

Ο Σλοβάκος πρόεδρος του ΠΑΟΚ πάει να ασχοληθεί με ενα ακόμη καυτό ζήτημα για την λειτουργία του ΠΑΟΚ, αυτό των ανανεώσεων συμβολαίων. Καταρχήν, υπάρχει μία εκκρεμότητα που ακούει στο όνομα του Νικου Μελίσσα.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας έχει ολοκληρώσει το συμβόλαιό του και περιμένει να υπογράψει νέο. Αυτό ίσως γίνει σήμερα ή αύριο, καθώς ο Λούμπος Μίχελ έχει ηδη συζητήσει με τον ατζέντη του παίκτη τις λεπτομέρειες.

Το πιθανότερο είναι μετά τις υπογραφές συμβολαίων και με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα ο νεαρός τερματοφύλακας να πάει δανεικός μίας και μπροστά από αυτόν υπάρχουν Βελλίδης, Γλύκος και Μπρκιτς.

Πρώτη συζήτηση με Τζαβέλλα

Εξάλλου, ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να έχει και μία πρώτη συζήτηση με τον Γιώργο Τζαβέλλα, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Η πρόθεση της ΠΑΕ για να κάνει αναπροσαρμογή και επέκταση συμβολαίου στον περσινό MVP είναι δεδομένη και τώρα δίνεται η ευκαιρία στο περιθώριο των προπονήσεων να γίνει μία πρώτη αναλυτική συζήτηση για τους νέους όρους στη συνεργασία των δύο πλευρών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ