ΠΑΟΚ

Οι 20 εκλεκτοί του Ίβιτς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς πήρε μαζί του στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Με πρόγραμμα για την τακτική προσέγγιση του αυριανού (9/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και έμφαση στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων ολοκληρώθηκε στην Τούμπα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε την αποστολή με τους 20 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σ' αυτή συμπεριέλαβε όλους όσους υπολογίζει.

Έμειναν εκτός, δηλαδή, ο Πρίγιοβιτς που είναι ακόμη σε φάση αποθεραπείας, ο Χατζηισαΐας που δεν υπολογίζεται, ο Χαρίσης και ο Δεληγιαννιδης που συνήθως είναι εκτός πλάνων τελευταία, ο τρίτος τερματοφύλακας Σιαμπάνης και φυσικά ο Μυστακίδης που θα επιστρέψει του χρόνου.

Το γεγονός ότι πήρε 20 συνολικά στην αποστολή ο Ίβιτς, δείχνει και τον προβληματισμό του για το ποιους πρέπει να προστατεύσει ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τους πράσινους την ερχόμενη Τετάρτη 12/4).

Σημειώνεται ότι επιστρέφει ο Πέλκας μετά την τιμωρία του με δύο αγωνιστικές για τον άσεμνο πανηγυρισμό με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, την αποστολή αποτελούν οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Βαρέλα, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Κάτσε, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Ενρίκε, Κουλούρης, Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ