ΠΑΟΚ

Οι 13 διεθνείς του ΠΑΟΚ

Οι 13 διεθνείς του ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το... μισό ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει ήδη πάρει το δρόμο των εθνικών ομάδων, με τις προπονήσεις που θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη (09/11) να συμπληρώνονται από παίκτες της Κ-20.

Ο Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε για μια ακόμα φορά τους Γλύκο, Τζαβέλλα και Τζιόλη για το φιλικό με αντίπαλο την Λευκορωσία (09/11, 21:15) και το παιχνίδι κόντρα στην Βοσνία Ερζογοβίνη (13/11, 21:45) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η U-21 θα αντιμετωπίσει την Κύπρο (11/11, 14:30) στην Λάρνακα, με τον Αντώνη Νικοπολίδη να έχει καλέσει τους Ευθύμη Κουλούρη και Παναγιώτη Δεληγιαννίδη. Η U-19 βρίσκεται στην Ουαλία για να συμμετάσχει στο Qualifying Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 8 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου, και στην αποστολή βρίσκονται οι Μάριος Σιαμπάνης και Αντώνης Σταθόπουλος.

Στην εθνική Κύπρου U-19 κλήθηκε ο Νίκος Ματθαίου για τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι Κύπριοι στο Μαυροβούνιο.

Ο Μαρίν Λέοβατς επέστρεψε στην εθνική Κροατίας για τα παιχνίδια με Ισλανδία (εντός έδρας 12/11) και Βόρεια Ιρλανδία (εκτός έδρας 15/11). Ο Εβγέν Σακχόβ κλήθηκε στην εθνική Ουκρανίας για την εντός έδρας μάχη κόντρα στην Φινλανδία (12/11, 21:45) και το φιλικό κόντρα στην Σερβία (15/11).

Ο Γκόικο Τσίμιροτ θα είναι στην αποστολή της εθνική Βοσνίας Ερζεγοβίνης για το παιχνίδι με αντίπαλο την εθνική Ελλάδος (13/11, 21:45) και οι Φερνάντο Βαρέλα και Γκάρι Ροντρίγκες κλήθηκαν στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου για το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο (12/11).

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πώς ο Λέοβατς έφθασε στην εθνική Κροατίας
Συμφωνία με Γλύκο, αναζήτηση σε τρεις θέσεις
Τσίμιροτ: "Κρίση στον ΠΑΟΚ από τα κακά αποτελέσματα"
Βιεϊρίνια: "Ποτέ στον Ολυμπιακό, είμαι ΠΑΟΚ"
Γ. Σαββίδης: "Ο Ίβιτς θα μείνει"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ