ΠΑΟΚ

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 1-1
Κάτσε INTIME SPORTS

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ αναδείχτηκαν ισόπαλοι (1-1) στπ Ηράκλειο με τους γηπεδούχους να χάνουν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σίσιτς και απέκρουσε ο Χακόμπο και τους φιλοξενουμένους να δίνουν τη αίσθηση πως αν δεν έμεναν με δέκα παίκτες (αποβολή Γλύκου) θα έπαιρναν τη νίκη. Παράπονα του ΠΑΟΚ για την διαιτησία του Δημητρόπουλου. Ωραίο τέρμα σημείωσε ο Φωτάκης

Σε ένα γεμάτο παιχνιδι με ρυθμό και αρκετές φάσεις ΠΑΟΚ και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Ηράκλειο για την 6η αγωνιστική της Superleague. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Παπάζογλου στο 8', ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 18' με ωραία εκτέλεση του Φωτάκη και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν στη συνέχεια να κατακτήσουν τους βαθμούς της νίκης.

Ο ΟΦΗ γιατί στο 44' ο Σίσιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Χακόμπο από το σημείο του πέναλτι και ο ΠΑΟΚ γιατί στο δεύτερο μέρος παρά το ότι έπαιζε με δέκα παίκτες έχασε κλασικές ευκαιρίες με τους Αθανασιάδη και Λάζαρ. Αποβλήθηκαν οι Γλύκος και Βάντο, από την κερκίδα έδινε εντολές ο Δώνης.

Η SUPER BALL και αυτή την Κυριακή μαζί σας (22:45) με ρεπορτάζ, σχόλια και συνεντεύξεις από την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Φάνης Γκέκας και ο Χοσέ Μαρία Μπακέρο από την Ισπανία σχολιάζουν το ντέρμπι μεταξύ Μπαρτελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου.

Γήπεδο:Γεντί Κουλέ

Διαιτητής:Δημητρόπουλος

ΟΦΗ (Αναστόπουλος):Γουναρίδης, Βερόν, Μπανούσης (69' Ζορμπάς), Χαριτωνίδης, Μονιάκης (53' Κουρδάκης), Κουτσιανικούλης (79' Περογαμβράκης), Παπάζογλου, Βάντο, Ιωαννίδης, Σόουζα, Σίσιτς

ΠΑΟΚ (Δώνης):Γλύκος, Ρομπέρ (44' Χακόμπο), Σαλπιγγίδης (71' Πέλκας), Λίνο (66' Σταφυλίδης), Φωτάκης, Λαζάρ, Κάτσε, Κουμάλο, Αθανασιάδης, Ιντζίδης, Ετο

Κίτρινες κάρτες:Βάντο, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Βερόν, Μονιάκης, Ετο, Ιντζίδης

Κόκκινες κάρτες:Γλύκος, Βάντο

Σκόρερ:Παπάζογλου (8'), Φωτάκης (18')

Το ματς

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αναγνωριστικές κινήσεις και τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς, όμως, να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ. Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο μέχρι το 8ο λεπτό, όταν ο Σίσιτς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε ύψος, ο Γλύκος έκανε άστοχη έξοδο, ο Παπάζογλου επωφελήθηκε κέρδισε στον αέρα τον γκολκίπερ του "Δικεφάλου" και άνοιξε το σκορ, σε μία φάση, πάντως, που αρχικά δεν μύριζε γκολ. Ο ΠΑΟΚ είχε φλύαρη υπεροχή, δεν απειλούσε και ο ΟΦΗ έδειχνε να κρατάει εύκολα το μηδέν στα μετόπισθεν.

Στο 16' Αθανασιάδης, Ρομπέρ και Σαλπιγγίδης συνεργάστηκαν ιδανικά, αλλά ο Γουναρίδης πρόλαβε τον Γάλλο μεσοεπιθετικό στο τετ α τετ και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 18', ωστόσο, ο Φωτάκης δεν συγχώρεσε το λάθος των αμυντικών του ΟΦΗ μετά από πάσα του Σαλπιγγίδη και πλάσαρε τον τερματοφύλακα των Κρητικών για το 1-1. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει και στην ακριβώς επόμενη επιθετική του προσπάθεια σημείωσε γκολ, το οποίο, όμως ακυρώθηκε γιατί ο Φωτάκης χρεώθηκε επιθετικό φάουλ, ενώ στο 29' σουτ του Αθανασιάδη, μπλόκαρε την μπάλα ο Γουναρίδης. Στο 39' ο Σαλπιγγίδης έστρωσε στον Κάτσε, ο οποίος έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

"Μίλησε" ο Χακόμπο

Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Κουτσιανικούλης έπεσε μέσα στην περιοχή, ο Δημητρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι και απέβαλλε τον Γλύκο. Στην θέση του πέρασε ο Χακόμπο, ο οποίος νίκησε αρχικά τον Σίσιτς που εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών και σε δεύτερη φάση τον Κουτσιανικούλη που πλάσαρε από κοντά, πραγματοποιώντας ιδανικό ντεμπούτο με την φανέλα του "Δικεφάλου" σε επίσημα ματς.

Ο ΠΑΟΚ τις κλασικές ευκαιρίες

Παρόλο που ο ΠΑΟΚ συνέχιζε στο παιχνίδι με δέκα παίκτες φρόντισε αυτό να μην γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, απείλησε και πρώτος στο δεύτερο ημίχρονο, όταν μετά από λάθος στην άμυνα του ΟΦΗ, ο Λάζαρ πήρε την μπάλα βρέθηκε απέναντι από τον Γουναρίδη αλλά πρόλαβαν τελευταία στιγμή και έδιωξαν σε κόρνερ οι παίκτες των Κρητικών. Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των γηπεδούχων να δημιουργήσουν φάση. Ο Κουτσιανικούλης πάσαρε στον Μπανούση μέσα στην καρέ του "Δικεφάλου", όμως, το σουτ του τελευταίου από πλεονεκτική θέση έφυγε απελπιστικά άουτ.

Ο δραστήριος Κάτσε δοκίμασε το πόδι του στο 68', η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς την εστία, αλλά ο Γουναρίδης παραχώρησε κόρνερ, ενώ στο 73' ο Βάντο έκανε την κούρσα, όμως, η σέντρα του ήταν άστοχη. Ο Αθανασιάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75' όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Γουναρίδη, αλλά, το πλασέ του έφυγε άουτ και λίγο αργότερα ο Παπάζογλου έπιασε την κεφαλιά, όμως, ο Χακόμπο ήταν σε ετοιμότητα. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ απείλησε και στο 84, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ προσπάθησε ανεπιτυχώς να παραβιάσει από κοντά την εστία του Χακόμπο.

Το κλειδί

Ο Χακόμπο γιατί κράτησε το 1-1 σε κρίσιμο σημείο του ματς και ο Παπάζογλου γιατί ταλαιπώρησε αρκετά τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ

Η απογοήτευση

Ο Γλύκος γιατί στις δύο πρώτες φάσεις που δημιούργησε ο ΟΦΗ δέχτηκε ένα γκολ και παραχώρησε ένα πέναλτι

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ