ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης, ο επιτελικός και ο στόπερ

Ο Σαββίδης, ο επιτελικός και ο στόπερ

Το κεφάλαιο μεταγραφές που άνοιξε για τον ΠΑΟΚ μετά το ματς με τη Μέταλιστ. Ποιος είναι ο Ντμίτρι Εφρέμοφ που απασχόλησε τον "δικέφαλο". Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Τα δικά τους συμπεράσματα από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ και την ήττα από την Μέταλιστ ανέλυσαν ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του.

Το πρώτο και βασικό πόρισμα όλων είναι πώς η ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με πέρυσι και πώς ο Στέφενς δουλεύει καλά με τους παίκτες.

Ωστόσο, υπάρχει προβληματισμός αν φθάνει μόνο η ποιοτική δουλειά του Ολλανδού τεχνικού για να καταστήσει τον ΠΑΟΚ ανταγωνιστικό στην Ελλάδα και δυνατό στην Ευρώπη για να επιστρέψει σε φάση ομίλων τουλάχιστον Europa League.

Πάνω σ' αυτό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και οι συνεργάτες του (Τσιστιακόφ, Βρύζας, Ζαγοράκης) έχουν την κοινή πεποίθηση ότι χρειάζονται ακόμη μια-δύο κινήσεις για να καλυφθούν κενά στην άμυνα και την επίθεση.

Η κουβέντα εστιάζεται κυρίως σε ένα ποιοτικό μεσοεπιθετικό και ένα στόπερ-ηγέτη που θα τονώσουν την προσωπικότητα της ομάδας και θα την κάνουν πιο αξιόπιστη σε μεγάλα ματς.

Ο Σαββίδης εμφανίζεται ζεστός να κάνει τις κινήσεις που πρέπει. Το πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό είναι κάτι που θα φανεί άμεσα από τις κινήσεις του ίδιου.

Η περίπτωση Εφρέμοφ

Εξάλλου, το Sport24.gr αποκαλύπτει ότι ο ΠΑΟΚ εξέτασε και την περίπτωση απόκτησης ενός ακόμη παίκτη από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρόκειται για τον 18χρονο Νμτίτρι Εφρέμοφ, που θεωρείται ένα από τα νέα μεγάλα ταλέντα του ρωσικού ποδοσφαίρου και αρκετοί είναι εκείνοι που προβλέπουν ότι θα ακολουθήσει το δρόμο του Γκεόργκι Σενίκοφ που καθιερώνεται στην ομάδα της Μόσχας από τον Σλούτσκι. Έχει μάλιστα και λίγες συμμετοχές στην πρώτη ομάδα.

Με την περίπτωση Εφρέμοφ ασχολήθηκε ο Τσιστιακόφ, η ΤΣΣΚΑ ήταν θετική στο να παραχωρηθεί για να πάρει χρόνο συμμετοχής, όμως η συζήτηση πάγωσε λόγω του γεγονός το πώς ο ΠΑΟΚ έστρεψε το ενδιαφέρον του σε ετοιμοπόλεμους παίκτες που μπορούν να πάρουν ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

Φαίνεται δύσκολο να επανέλθει ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη, ωστόσο οριστικά θα φανεί αυτό από τις εξελίξεις των επόμενων ημερών.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ