ΠΑΟΚ

Ο Σαββίδης έβαλε τον Νίνη στο μάτι

Ο Σαββίδης έβαλε τον Νίνη στο μάτι

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θέλει στην Τούμπα τον Σωτήρη Νίνη το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η... τρέλα του Ιβάν Σαββίδη για τους Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές είναι γνωστή και, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", τον άγγιξε και στην περίπτωση του Σωτήρη Νίνη, αφού ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τον έχει βάλει στη λίστα του για το καλοκαίρι.Συγκεκριμένα, τονίζοντας τα εξής στο δημοσίευμα:

"...Ο Ιβάν θέλει ο ΠΑΟΚ του χρόνου να έχει έναν καλό αριθμό πρωτοκλασάτων Ελλήνων ποδοσφαιριστών κι εδώ κολλάει ο Νίνης. 0 Σωτήρης είναι στη λίστα.Προσπερνάω το αν έχουν γίνει επαφές και πόσες και πάω κατευθείαν στο αν είναι εφικτή η υλοποίηση αυτής της μεταγραφής.

0 Νίνης έφυγε από τον Παναθηναϊκό με στόχο να κατακτήσει την Ιταλία, αλλά από την πρώτη χρονιά αντιλήφθηκε ότι το Καμπιονάτο εκτός από υψηλό ανταγωνισμό έχει κυκλώματα που μπορούν να σε καταπιούν. 0 μικρός χρόνος συμμετοχής δεν είναι αυτό που περίμενε κι έχει βρεθεί να παλεύει να πείσει τον προπονητή του ότι πασάρει καλύτερα από αρκετούς συμπαίκτες του.

Κι από σίδερο να είσαι, επηρεάζεσαι. Η επιστροφή στην Ελλάδα δεν είναι ιδανική επιλογή, όμως η ιδέα να γυρίσει σε μια υγιή ομάδα, όπως είναι αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ. κολάζει και... άγιο.Τα μηνύματα από τον Κλάους πάνε κι έρχονται και δεν είναι τα μόνα. Οσο για τους Παρμεζάνους: Εστειλαν χθες μήνυμα στη Ρούμπιν ότι δεν δίνουν τον Νίνη. αλλά αν κάποιος (Ρώσος) θέλει κάτι πολύ, όλα γίνονται!"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ