ΠΑΟΚ

"Ο ΠΑΟΚ θέλει τον εκτελεστικό διευθυντή της Αλκμααρ"

"Ο ΠΑΟΚ θέλει τον εκτελεστικό διευθυντή της Αλκμααρ"
Γκέρμπραντς

Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης αποκαλύπτουν πρόταση του ΠΑΟΚ στον Τουν Γκέρμπραντς (εκτελεστικό διευθυντή της Αλκμααρ) την οποία ο ίδιος επιβεβαιώνει.

Πρόταση του ΠΑΟΚ στον Τουν Γκέρμπραντς, ο οποίος ανακοίνωσε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα σταματήσει να εργάζεται ως εκτελεστικός διευθυντής της Άλκμααρ αποκαλύπτουν ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, ο ίδιος επιβεβαιώνει πώς έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ και μέσω της ιστοσελίδας "RTV Noord-Holland"τονίζει ότι ακόμη δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ.

Για τον 56χρονο βετεράνο βολεϊμπολίστα φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Αίντχόβεν, αλλά όπως τόνισε ο ίδιος δεν του έχει κάνει κρούση.

Ο Γκέρμπραντς βρίσκεται στην ΑΖ από το 2002 και επί των ημερών του η ολλανδική ομάδα έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο στη χώρα της, ενώ έχει συμμετάσχει εννιά φορές σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα ρεπορτάζ ολλανδικών ΜΜΕ σύμφωνα με τα οποία ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον εκτελεστικό διευθυντή της Άλκμααρ Τουν Γκέρμπραντς, ο οποίος, μάλιστα, επιβεβαίωνε ότι έχει δεχθεί κρούση από τον "Δικέφαλο".

Από τον επίσημο ΠΑΟΚ τα συγκεκριμένα σενάρια χαρακτηρίζονται ανυπόστατα και τονίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Γκέρμπραντς.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ