ΠΑΟΚ

Ο Μαντούρο βλέπει Φιορεντίνα

Ο Μαντούρο βλέπει Φιορεντίνα
INTIME SPORTS

Ο Χέντβιχες Μαντούρo ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε 40 μέρες και πλέον προπονείται με στόχο να προλάβει το ματς με τη Φιορεντίνα.

Ο Ολλανδός μέσος τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Πλατανιά θλάση στο δικέφαλο) και ο ΠΑΟΚ έχασε ένα πολύτιμο εργαλείο στη μεσαία γραμμή του, σε χρονικό σημείο που έδειχνε να έχει βρει τα πατήματά του και ξεπερνά τη δύσκολη περσινή σεζόν.

Ο τραυματισμός, όμως, τον πήγε πίσω και ο Αναστασιάδης δεν είχε στη διάθεσή του μία πολύτιμη μονάδα. Πλέον, είναι και πάλι έτοιμος ιατρικά για να διεκδικήσει εκ νέου τη θέση του στο αγωνιστικό πλάνο του ΠΑΟΚ, μόνο που ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει διάθεση να ρισκάρει.

Μαζί με τους συνεργάτες του έχει καταστρώσει ένα ειδικό πλάνο για τον "Μαντ" (έτσι τον έχει "βαφτίσει") προκειμένου να είναι έτοιμος στον αγώνα με την Φιορεντίνα στην Τούμπα την άλλη Πέμπτη (23/10).Καθημερινά ο Μαντούρο θα ανεβάζει στροφές στις προπονήσεις ενώ, αν κυλήσει καλά το ματς με τον Ατρόμητο, θα πάρει και λίγο χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή (19/10), έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στο ματς με τους "βιόλα".

Παραμένει προβληματισμένος ο Άγγελος

Εν τω μεταξύ, ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν λέει να ηρεμήσει μετά το φιλικό με την Κ20 στο οποιο οι ρεζέρβες της ανδρικής ομάδας ηττήθηκαν με 1-0 μετά από κάκιστη εμφάνιση.

Παρότι έχουν περάσει τρεις μερες από τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, ο τεχνικός του "Δικεφάλου" δεν έχει ξεχάσει την εικόνα των παικτών του. Τη Δευτέρα δεν προχώρησε σε νέες παρατηρήσεις, αλλά την κακοκεφιά του την παρατήρησαν οι πάντες.

Το βασικό είναι πως οι παίκτες πήραν το μήνυμα ότι αν δεν αλλάξουν εικόνα από τις προπονήσεις, τότε δύσκολα θα έχουν άλλες ευκαιρίες στον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ