ΠΑΟΚ

Ο... ηγετικός ρόλος του Μαντούρο

    /
  / MOTIONTEAM

Ολλανδική ιστοσελίδα ασχολείται με τον Χέντβιχες Μαντούρο, κάνει λόγο για ηγετικό ρόλο του παίκτη στον ΠΑΟΚ και τονίζει πως ο μέσος του "Δικεφάλου" θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ολλανδική ιστοσελίδα omroepflevoland.nlεπικεντρώνεται στον Χέντβιχες Μαντούρο έχοντας μάλιστα video με φάσεις που πρωταγωνιστεί ο παίκτης του ΠΑΟΚ σε προπόνηση του "Δικεφάλου". Γράφεται πως ο μέσος των "ασπρόμαυρων" μετά το πέρασμά του στην Ισπανία και στη Σεβίλλη, έχει έναν ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ και πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον "Δικέφαλο". Επίσης τονίζεται πως ο Μαντούρο είναι στην Ολλανδία για να προετοιμαστεί με τον "Δικέφαλο" εν όψει της νέας σεζόν.

"Ο Μακ ήθελε να παίξει σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρώπη"

Στην ιστοσελίδα spravy.pozri.skφιλοξενούνται δηλώσεις του ατζέντη του Ρόμπερτ Μακ, Γιουράι Βένγκλος ο οποίος μιλά για την συμφωνία του Σλοβάκου με τον ΠΑΟΚ:

"Ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης ήθελε τον Ρόμπερτ. Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από 10 χρόνια και κατά το παρελθόν είχε πετύχει πολλά στην ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που ήθελε να παίξει ο Μακ. Πάντα λαχταρούσε να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα παίζει στην Ευρώπη".

Για το ενδιαφέρον που έδειξε η Λέγκια Βαρσοβίας, είπε:
" Έκανε μια πολύ σοβαρή πρόταση αλλά ο Ρόμπερτ επέλεξε τον ΠΑΟΚ".

Στην Ολλανδία οι διεθνείς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως πλέον στην Ολλανδία έφτασαν και οι διεθνείς παίκτες του "Δικεφάλου". Πρόκειται για τους Παναγιώτη Γλύκο, Γιώργο Τζαβέλλα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Αλέξανδρο Τζιόλη.

Ο... ηγετικός ρόλος του Μαντούρο
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ