ΠΑΟΚ

Ο γνωστός ΠΑΟΚ πάει για διπλό πρόκρισης

Ο γνωστός ΠΑΟΚ πάει για διπλό πρόκρισης
INTIME SPORTS

Ο Αναστασιάδης δεν σκέφτεται εκπλήξεις για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και ετοιμάζει τον Περέιρα για αντικαταστάτη του Μακ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (25/11) στην Λευκορωσία. Ο Αναστασιάδης και οι παίκτες του συνάντησαν χιόνι και θερμοκρασία στους -7 βαθμούς Κελσίου, αλλά αυτό είναι κάτι που περίμεναν.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν δοκίμασε σχήμα στη τελευταία προπόνηση που έγινε στην Τούμπα πριν την αναχώρηση, ωστόσο, φαίνεται να έχει ήδη καταλήξει στην ομάδα που θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης (27/11, 20.00) στο παγωμένο Μπορίσοφ, την ευρωπαϊκή έδρα της Ντιναμό.

Μπροστά από τον Γλύκο, την άμυνα θα αποτελούν από δεξιά οι Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς και Ρατς, ενώ τριάδα στα χαφ θα είναι οι συνήθεις ύποπτοι Κάτσε, Τζιόλης και Τζανδάρης.

Ο Σαλπιγγίδης που πήρε σημαντικές ανάσες στη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού λόγω μικρού τραυματισμού δεν ήταν και στην αποστολή της Εθνικής, θα παίξει στα δεξιά, ο Περέιρα, μάλλον αριστερά για να συγκλίνει προς τον άξονα και ο Αθανασιάδης, που πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, στην κορυφή της επίθεσης

Πούλμαν για δωρεάν μεταφορά οπαδών

Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για να εξαρτάται από τις δικές του δυνάμεις και να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα.Θα έχει στο πλευρό του περίπου 80 οπαδούς, μεταξύ αυτών και μερικούς πραγματικά ηρωικούς που ταξιδεύουν με πούλμαν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η διοίκηση της Ντιναμό ναυλώνει πούλμαν για να μετακινηθούν χωρίς κόστος οι οπαδοί της από το Μινσκ στο Μπορίσοφ (απόσταση 80 χιλιομέτρων χωρίζει τις δύο πόλεις).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ