ΠΑΟΚ

Ο διασυρμός φέρνει νέο ΠΑΟΚ

Ο διασυρμός φέρνει νέο ΠΑΟΚ
Σαλπιγγίδης INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Σαββίδης έστειλε σε Βρύζα-Γεωργιάδη μήνυμα για πρωτιά στα πλέι οφ, όμως ήδη σκέφτεται σοβαρές αλλαγές για τη νέα σεζόν. Τι συμβαίνει με Αναστασιάδη. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Μπορεί στις συζητήσεις που είχε χθες ο Ιβάν Σαββίδης με τον Ζήση Βρύζα και τον Γιώργο Γεωργιάδη η κουβέντα να επικεντρώθηκε στο τι δεν πήγε καλά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και πώς η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αντιδράσει για να μη χαθεί ο στόχος της πρωτιάς στα πλέι οφ, όμως στο μυαλό του μεγαλομετόχου κυριαρχούν ήδη οι σκέψεις για το τι πρέπει να αλλάξει με το κλείσιμο της φετινής περιόδου, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κάνει επανεκκίνηση το καλοκαίρι.

Μόνο ο προπονητής δε λύνει τα προβλήματα

Ο 55χρονος επιχειρηματίας αναλύει εδώ και καιρό το τι δεν πήγε καλά φέτος και ένα από τα βασικά πορίσματα τα οποία έχει βγάλει είναι πώς δεν αρκεί η παρουσία ενός φημισμένου προπονητή τύπου Στέφενς, για να γίνει ομάδα ο ΠΑΟΚ ομάδα κορυφής.

Χρειάζεται και ένα πολύ καλό οργανόγραμμα καθώς και στελέχη εντός ΠΑΕ για να το υλοποιήσουν. Ο Σαββίδης ψάχνει εδώ και καιρό να βρει νέα στελέχη στα οποία θα εμπιστευτεί θέσεις-κλειδιά (υπεύθυνος αγωνιστικού και μεταγραφών, κουμανταδόρος στο διοικητικό κομμάτι) στο σύλλογο και πάνω σ΄ αυτούς θα στηρίξει ένα νέο πλάνο διοίκησης.

Πριν λίγο καιρό, μάλιστα, έλεγε στο στενό περιβάλλον του, αλλά και ανθρώπους της οικογένειας του ΠΑΟΚ ότι “ψάχνω, αλλά δεν μπορώ να βρω ακόμη αυτό που πραγματικά θέλω για τον ΠΑΟΚ”. Μετά τον τελικό, οι σκέψεις αυτές έχουν γίνει πιο έντονες, καθώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ ζητά από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ να τα αλλάξει όλα.

Η περίπτωση Αναστασιάδη

Πάνω σ' αυτό το σκεπτικό “κολλάει” η περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον οποίο ο Σαββίδης έχει κάνει ώρες συζητήσεων, εδώ και αρκετούς μήνες, από την περίοδο που ο Χουμπ Στέφενς ήταν προπονητής στην ομάδα. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έχει ζητήσει από τον έμπειρο τεχνικό να αναλάβει πόστο μέσα στην ΠΑΕ, ακόμη και προέδρου, αλλά εκείνος από την πλευρά του, τού έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι και αισθάνεται ακόμη προπονητής.

Το γεγονός ότι πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Σαββίδης του τηλεφώνησε προσωπικά και τον κάλεσε να πάει στα επίσημα του ΟΑΚΑ, συνδυάστηκε, αμέσως μετά το διασυρμό του ΠΑΟΚ, με σενάρια επιστροφής του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Καμία συζήτηση δεν έγινε, όμως, αφού δεν υπάρχει απόφαση νέας αλλαγής προπονητή πριν τα πλέι οφ. Άλλωστε και ο Αναστασιάδης δεν θα έμπαινε σε καμία περίπτωση σε λογική ανάληψης καθηκόντων υπηρεσιακού τεχνικού. Θα καθόταν στο τραπέζι, αν ο Σαββίδης τον εμπιστευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα να εφαρμόσει ένα δικό του πλάνο στο οποίο θα είχε τον πρώτο και κυρίαρχο ρόλο, με άτομα σε αρκετές θέσεις δικής του επιλογής,

Εγκαταλείπονται οι σκέψεις για Γ.Χ.

Ο Σαββίδης, λοιπόν, κρατά τον Γεωργιάδη στον πάγκο και στα πλέι οφ, όμως, η αλήθεια είναι ότι πλέον η σοβαρή σκέψη που υπήρχε από το μεγαλομέτοχο της ομάδας και τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ να διατηρηθεί και του χρόνο στον πάγκο εγκαταλείπεται, όσο κι αν κάποιος δεν γίνεται να κάνει ασφαλείς προβλέψεις όταν αναφέρεται στον Σαββίδη με τον απρόβλεπτο χαρακτήρα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ