ΠΑΟΚ

Ο Αναστασιάδης αποφασίζει για Περέιρα

Ο Αναστασιάδης αποφασίζει για Περέιρα

Ο Φακούντο Περέιρα είναι ιατρικά έτοιμος για το ματς με την Γκινγκάμπ και είναι καθαρά θέμα του Άγγελου Αναστασιάδη αν θα αγωνιστεί την Πέμπτη (2/10).

Ο Φακούντο Περέιρα έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε... Οπως εξηγούσε ο γιατρός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Οικονομίδης πριν την αναχώρηση της αποστολής του "Δικεφάλου" για την Γαλλία, το πρόβλημα αυτό οφείλεται σε θεραπεία που είχε κάνει ο ποδοσφαιριστής για μια θλάση που είχε υποστεί πριν δύο χρόνια στην Αργεντινή.

Το τραύμα δεν έκλεισε όπως θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα σημαδάκι πάνω σε αυτό και να δημιουργηθεί οίδημα. Έτσι για να μην υπάρχει πρόβλημα μελλοντικά με τον Περέιρα, προτιμήθηκε να του γίνει η ειδική μέθοδος PRP για να κλείσει το οίδημα.

Ιατρικά έχει δοθεί το "ΟΚ" ούτως ώστε ο Αργεντίνος να παίξει στο ματς με την Γκινγκάμπ και είναι θέμα του Άγγελου Αναστασιάδη αν τον χρησιμοποιήσει ή τον κρατήσει στον πάγκο γιατί έχασε προπονήσεις της ομάδας.

Η περίπτωση Τζαβέλλα

Εκτός του Φακούντο Περέιρα και στον Γιώργο Τζαβέλλα έχει γίνει η μέθοδος PRP για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Ήδη έχει υποβληθεί δύο φορές σε αυτή την μέθοδο και θα υποβληθεί άλλη μία με την επιστροφή της ομάδας από την Γαλλία. Ο Τζαβέλλας ήδη έχει ξεκινήσει τρέξιμο και άρχισε να μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ