ΠΑΟΚ

Ο Χαρίσης μένει στην Τούμπα

Ο Χαρίσης μένει στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τις πρώτες συζητήσεις του Μίχελ με τον Στανόγεβιτς πάρθηκε η απόφαση ο Χάρης Χαρίσης να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και να μην δοθεί δανεικός όπως είχε αποφασιστεί επί Ίβιτς. Στην Καϊσέρισπορ ο Μπολντρίν.

Ο Λούμπος Μίχελ και ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς έχουν αρχίσει να συζητούν για το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα που ο Σέρβος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία της ομάδας (σήμερα επέστρεψε από το Βελιγράδι στη Θεσσαλονίκη).

Μία από τις πρώτες αποφάσεις τους είναι ο Χάρης Χαρίσης να παραμείνει στο ρόστερ. Ο 22χρονος μέσος ήταν «κομμένος» στο πλάνο του Ίβιτς και θα πήγαινε δανεικός, τώρα όμως τα δεδομένα άλλαξαν και θα πάρει τις ευκαιρίες του στον ΠΑΟΚ του Στανόγεβιτς.

Ο Χαρίσης που είχε κάνει 24 συμμετοχές και 2 γκολ στην πρώτη χρονιά του στον ΠΑΟΚ, στη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπεσε στις 18 (τις 11 ως βασικός), αφού δεν είχε πρωταγωνιστικό πλάνο στον ΠΑΟΚ του Ίβιτς. Θυμίζουμε ότι ο Χαρίσης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019 με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χάρης Χαρίσης μέσω του instagram μάλιστα αποχαιρέτησε τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Στην Καϊσέρισπορ ο Μπολντρίν

Ο Φερνάντο Μπολντρίν που απασχόλησε τον ΠΑΟΚ κατέληξε τελικά από τη Στεάουα στην Καϊσέρισπορ. Η τουρκική ομάδα έδωσε 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο.

Ο ρουμανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη μεταγραφή μέσω Facebook:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ